Dacia F1

Posted by andrei On October - 27 - 2008

Dacia va lansa variante inspirate din F1 ale modelelor Sandero si Logan. Masinile vor fi lansate in Brazilia. In alte cuvinte, ne facem de rasul presei auto internationale. Toata lumea rade de aceasta initiativa a celor de la Dacia/Renault. Renault este cunoscuta pentru versiunile sport ale modelelor Clio si Megane, dar aceasta noua initiativa ne face de cacao.

Culmea este ca masinile nu au suferit nici o imbunatatire a performantelor. Pur si simplu au fost vopsite si mazgalite cu niste abtibilde negre. Masina va fi prezentata la Salonul Auto de la Sao Paulo. Sincer mie masinile imi par a fi foarte kitchioase. Ne bagam la avione si noi nu am reusit nici macar sa facem o masina care cat de cat sa fie sigura si cu care sa ne putem lauda nitel.

Voua cum vi se pare aceasta initiativa?

Popularity: 5% [?]

Related posts:

 1. Dacia SUV(baliverne) După cum bine ţi-ai dat seama maşina din poză nu...
 2. Nu m-am putut abţine…Dacia Sandero Chiar am încercat din răsputeri să mă abţin să scriu...
 3. Dacia full option (sau doar full) Cu toţii am văzut poze mai ciudate, sau chiar live...
 4. Renault Sandero Stepway= SUV Dacia Va mai amintiti cate discutii erau legate de noul SUV...
 5. Dacia SUV…pe bune Ei o numesc SUV, dar mi se pare incorect să...

4 Responses to “Dacia F1”

 1. vali says:

  1. oribila initiativa
  2. “nu am reusit nici macar sa facem o masina care cat de cat sa fie sigura si cu care sa ne putem lauda nitel” – dar cine a reusit?, vreo 10 tari in toata lumea. E bine ca avem Loganul asta care totusi ne-a mai scos din anonimat pe plan mondial, asa cum e el reflecta puterea noastra din momentul de fata. punct

 2. andrei says:

  @Vali, inteleg pctul tau de vedere, dar noi totusi am fost cumparati de Renault/Nissan care fac masini cat de cat apreciate in lume. Singurul lucru de apreciat la Dacii este pretul, dar acelasi lucru se poate spune si despre Tata Motors…

 3. brontozaurel says:

  prima mea reactie cand am vazut titlul si poza a fost “oh, really?”

  si apoi citesc “Culmea este ca masinile nu au suferit nici o imbunatatire a performantelor. Pur si simplu au fost vopsite si mazgalite cu niste abtibilde negre.” lolzaur! =))

 4. id says:

  Poza a 4-a, aceea cu sandero-ul imi place :D
  Dar de ce galben? Arata si mai urate vopsite asa…

Leave a Reply