Tu cat de des iti speli masina?

Posted by andrei On April - 29 - 2011

Citeam alaltaieri daca nu ma insel, despre un studiu realizat de catre britanici, cine altcineva? Studiul lor spunea clar si raspicat ca volanul unei masini este de 9 ori mai murdar decat un WC dintr-o toaleta publica. Sincer sa fiu mi se pare putin probabil sa fie chiar in halul asta, dar or sti ei ceva. Cand spun murdar ma refer la microbi, nu la jeg propriu zis, adica daca pe 6 cm patrati de colac de WC sunt vreo 80 de microbi, pe volan sunt vreo 700.

Portbagajul ar avea circa 1.000 microbi tot la 8-9 cm patrati, ceea ce este de-a dreptul socant, numa zic. Ideea articolului este insa alta, cat de des va curatati sau spalati masina? Hai ca exteriorul nu-l prea faci daca ploua mult si alte scuze de acest gen, dar cu interiorul care-i treaba?

Eu sunt putin mai fixist de felul meu, imi plac lucrurile curate, nu suport praful, iar cand curat ceva o fac destul de temeinic. O spalatorie face un interior-exterior pentru aprox 20 lei, procedeu care cred ca ar putea fi facut macar o data pe luna. Spun o data pe luna fiindca si noi putem scutura niste presuri si sa curatam putin de praf nu-i asa?

Acuma vine intrebarea mai grea, tu cat de des iti cureti masina si in ce consta curatatul asta?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. De ce să-mi cumpăr o maşină? De ce să-mi cumpăr o maşină? Sau mai bine zis,...
  2. Ce muzică asculţi în maşină? Ce muzică asculţi la volan? Asta este întrebarea mea pentru...
  3. Masina sau aspirator? Am condus de la Renault Twingo pana la Mercedes Sprinter,...
  4. Audi, maşina preferată la accidente Am observat ceva ciudat ieri la TV. Atât Ludovic Orban...
  5. Ce maşină să cumpăr? Când vrei să cumperi o maşină trebuie să ţii cont...

One Response to “Tu cat de des iti speli masina?”

  1. Mihai Savu says:

    Aproximativ o data pe luna, de obicei o las pana e foarte murdara. In weekend ies pe drumuri de tara, de munte, pe coclauri si se pune noroi si praf tot timpul. De fiecare data o spal interior si exterior, geamurile pe interior, aspirat bancheta (am caine), portbagajul. Spuma/ceara nu ma pasioneaza.

Leave a Reply