Opel Insignia este cea mai fiabila masina a Europei

Posted by andrei On March - 23 - 2011

Opel Insignia este cea mai fiabila masina a Europei. Probabil stiti deja de chestia asta, dar o aveam in minte si am zis sa o astern si pe blog. Modelul Insignia a fost lansat ca un inlocuitor pentru Vectra, un model care desi a dus-o decent, nu a dus-o la fel de bine ca si Astra, o fi pretul, faptul ca nu era la fel de fiabil, nu mai conteaza.

Insignia a fost lansat in 2008 si avea sa fie o revolutie pentru Opel, atat ca design, cat si ca si fiabilitate si dotari. Atunci cand au lansat masina asta, am zis ca trebuie sa vad care-i treaba cu ea. Spre rusinea mea nu am apucat sa conduc una, doar am reusit sa o analizez pe la diferite prezentari.

Revenind la ale noastre, in Germania este o organizatie numita DEKRA care se ocupa de notarea celor mai fiabile masini (printre altele), iar anul trecut s-a dovedit a fi Audi-ul A6 si subiectul articolului, modelul Insignia. Vorbesc despre Insignia fiindca in primul rand Opel nu e premium ca si Audi si fiindca stiam de Insignia ca va fi fiabil, dar nu ma asteptam sa fie atat de fiabil.

DEKRA face urmatoarele lucruri: testeaza propulsoarele, teste de siguranta, testeaza materialele, dotarile de siguranta, afla parerea clientilor, teste de siguranta etc. Ideea e ca modelele, 230 la numar, sunt supuse la 15 milioane de inspectii, iar rezultatul este unul uluitor, o perfectiune de 96%.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Poze noul Opel Insignia OPC Opel sau mai bine zis, Vauxhall ( Opel din Marea...
  2. Opel Insignia OPC Aceasta este prima poză cu noul Opel Insignia OPC. Maşina...
  3. Opel pregăteşte noul Opel Insignia Sport Tourer OPC Opel este văzut cu alţi ochi de la lansarea noului...
  4. Poze Opel Insignia OPC Când aud de Opel Insignia nu pot să nu mă...
  5. Opel Insignia în toată splendoarea ei Opel Insignia…e clar că este mult mai frumoasă decât Opel...

Leave a Reply