Ce criza? Ferrari o duce mai bine decat niciodata

Posted by andrei On August - 2 - 2011

ferrari 193x133 Ce criza? Ferrari o duce mai bine decat niciodataAnul 2011 a fost un an greu pentru multi oameni, dar unii au avut in continuare un an roditor. Dovada clara sunt vanzarile Ferrari din prima jumatate al acestui an. Mare le-a fost mirarea sefilor Ferrari cand au vazut ca in prima jumatate a lui 2011, au vandut cele mai multe masini din istorie, iar istoria Ferrari nu este scurta, producatorul italian avand 82 ani de existenta.

Hai sa va demonstrez la ce ma refer. Profitul primelor sase luni este de 91.8 milioane euro, cu 23.5% mai mult decat aceasi perioada din 2010. Vanzarile au crescut cu 11.3%, asta inseamna ca doar in sase luni s-au vandut 3.577 de modele Ferrari. Printre acestea se enumera si o gramada de editii speciale si trebuie sa tinem cont ca inca nu s-a prea vandut Ferrari-ul FF, care deja este dorit de multi oameni de afaceri.

Asa cum era de asteptat, SUA ramane principala piata, cumparand 939 de unitati, o crestere cu 23.2% fata de anul trecut, Asia este pe locul doi, cu 378 de unitati, iar Germania ocupa locul 3 cu 337 de unitati. Vanzarile Ferrari nu se opresc doar aici, italienii au facut bani si cu magazinele care comercializeaza tot felul de lucruri care poarta logo-ul calutului cambrat, avand o crestere de 46%. Cel mai vizitat magazin Ferrari este parcul Ferrari din Abu Dhabi, vizitat pana acum de 600.000 de oameni.

Deci unde-i criza?

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. SUV-ul Bentley ar putea fi mai aproape decat ne-am asteptat Bentley este un producator recunoscut pentru modelele sale luxoase, atat...
  2. BMW a inregistrat vanzari record in luna martie BMW a avut  o luna grozava. In martie, grupul bavarez...
  3. Ferrari FF, primul Ferrari break Ferrari FF este primul model Ferrari break, dar in acelasi...
  4. Ofertă de criză, Lamborghini Reventon de vânzare Lamborghini Reventon este una din cele mai reuşite modele a...
  5. Vanzari de criza Daca credeati ca acum e greu, stati sa vedeti ce...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.