BMW a inregistrat vanzari record in luna martie

Posted by andrei On April - 11 - 2011

BMW a avut  o luna grozava. In martie, grupul bavarez a reusit sa vanda 165.842 de unitati BMW, Mini si Rolls Royce. Se pare ca iesim incet din criza, cel putin restul lumii, ca noi…Cifrele inregistrate sunt cele mai mari din istoria producatorului, depasind cu 17% vanzarile de anul trecut in aceasi perioada si depasesc chiar si cele din decembrie 2007, atunci au vandut 152.721 de unitati.

Vanzarile au crescut in Asia cu 52%, in Europa cu 7.8% si in SUA cu 18.6%. Noul BMW Seria 5 a fost introdus fix acum 1 an de zile, iar de atunci au fost vandute 200.000 de unitati. Mini a avut o crestere de 28.5%, iar Rolls Royce de 108%, 265 de masini fata de cele 125 vandute in 2010.

Nu prea stiu ce sa cred despre aceasta crestere uriasa, mai ales in Asia si SUA. Este clar ca lucrurile incep sa se miste inspre bine la nivel economic, dar cred ca oamenii se avanta prea tare sa consume din nou. Oare sa se miste Europa asa de rau ca sa iasa din criza sau pur si simplu oamenii sunt mai temperati decat pe dincolo?

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Toyota lider mondial la vânzări Începând de ieri, Toyota este liderul mondial la vânzări de...
  2. Vanzari de criza Daca credeati ca acum e greu, stati sa vedeti ce...
  3. Ofertă de criză, Lamborghini Reventon de vânzare Lamborghini Reventon este una din cele mai reuşite modele a...
  4. BMW seria 3 hatchback BMW a dus-o mereu bine în ceea ce priveşte vânzările...
  5. Video: Record la cerculete Cerculetele sau “donuts” cum spun vorbitorii de limba engleza, sunt...

Leave a Reply