Reclame pe masini

Posted by andrei On June - 9 - 2008

Reclame pe masini, la asta s-a ajuns in America pentru a face un ban in plus si a mai reduce din costurile benzinei. Cand vad asa ceva nu pot sa nu ma gandesc ca si noi aveam firme de genul asta, firme precum ilferro care faceau banisi cand le ajungea cati au facut se declarau falimentari.

Se pare ca si americanii au dat de greu si recurg la acest tip de venit suplimentar datorita preturi ridicat al benzinei. Totusi nu orice masina poate fi platita pentru reclama, trebuie sa circule mult si sa fie parcata in zone de interes. La ei insa contractele sunt facute doar pentru cateva luni.

Ce au ajuns si ei, la valoarea lor sa recurga la prostii dinastea, stiam eu ca America este in recesiune, dar nici chiar asa.

Related posts:

 1. Nissan trece la masini mici Nissan vrea s-o ia mai usor cu producerea de...
 2. Cele mai proaste maşini din SUA şi nu numai… Asta mi-a trecut mie prin cap când m-am decis...
 3. De ce nu scade pretul benzinei… De ce nu scade pretul benzinei si in Romania?...
 4. Reclame Lamborghini Ideea lor se rezumă la: "Closer to the road", nu...
 5. De unde să aduci maşini… Un bun prieten de-al meu m-a scos duminică pe...

2 Responses to “Reclame pe masini”

 1. paula says:

  iei..beetle…:X:X..nu conteaza reclama…desi mama mea este medic:p..inseamna ca e semn..andrei..inca o data..si beetle..si reclama la dinti…hmm….se pare ca lumea tine cu mine…1-0 pt mine:P

 2. andrei says:

  @Paula cand am vazut comment eram sigur ca la articolul asta ai facut :). Daca-mi da maicata bani pun si eu reclama pe masina :P

Leave a Reply