Pretul benzinei a trecut de 6 lei pe litru

Posted by andrei On April - 11 - 2011

Din pacate eu eram pe drum fix cand pretul benzinei a fost marit, mai exact vineri. Pe ce drum si ce faceam, in urmatoarele articole. Sa revenim la ceea ce ne doare cu adevarat, mai exact la pretul benzinei si a motorinei care a crescut cu 9 bani/litru.

Scumpirile arata cam asa acum:

Benzina: Premium Fara Plumb 95 – 5,21 lei/ litru, Top Premium fara plumb 99+  – 5,59 lei/litru, OMV Carrera 95 – 5,35 lei/litru, OMV Carrera 100 – 6,01 lei/litru
Motorina:  Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel  -5,38 lei/litru, OMV Sprint Diesel – 5,40 lei/litru, Euro Diesel 5 – 5,24 lei/litru, OMV Alpin Diesel – 5,72 lei/litru.

OMV e seful acum, cel putin asta arata pretul de la pompa. E dulce-amarui  faptul ca Boc spune ca singurul lucru pe care il poate face este sa se roage de ei sa reduca costurile, fiindca nu ii are cu nimic la mana. Rompetrol a majorat la randul sau preturile cu 9 bani pe litru.

Cei care se gandesc ca minunatul guvern nu poate face nimic din cauza faptului ca am vandut singura companie petroliera romana, sa stiti ca au dreptate. Cand nu ai nimic pe masa, taci din gura si te rogi de ceilalti jucatori pentru firmituri.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. De ce nu scade pretul benzinei… De ce nu scade pretul benzinei si in Romania? De...
  2. S-a scumpit benzina (ieri) S-a scumpit benzina, cel puţin ieri asta se trâmbiţa pe...
  3. Protestul benzinei, punct si de la capat Sincer sa fiu, cred ca e ultima oara cand mai...
  4. Pretul oficial noul Mazda 6 Nu a trebuit sa treaca mult timp de la aparitia...
  5. Românii furaţi pe faţă Dacia Sandero este o maşină relativ destul de întâlnită prin...

Leave a Reply