Nissan trece la masini mici

Nissan vrea s-o ia mai usor cu producerea de masini mari precum SUV si vehicule utilitare gen pick-up. Nissan a urmat principalele branduri japoneze Honda si Toyota care de asemenea se concentreaza mai mult pe masinile de clasa mai mica. Acest lucru se datoreaza pretului benzinei si consumul ridicat ai colosilor.

Ce ma intriga pe mine este faptul ca au renuntat cei care chiar au masini cu un consum bun de carburant, oare ce vor face producatorii americani care nu stiu ce inseamna consum redus…

Totul o ia la vale pentru muncitorii americani care risca sa ramana fara locuri de munca. Fiecare companie incearca sa convinga lumea sa le cumpere masinile. Cei de la Dodge ofera o reducere la pretul benzinei, cei de la Ford care vor lansa noul F-150 ofera o reducere considerabila angajatilor, astfel sperand sa le fie cumparata masina.

Cei de la Nissan incearca sa-si tina muncitorii activi crescand productia la sedan-uri, iar cei de la Gm sunt pe cale sa inchida si mai multe fabrici. Un lucru trist pentru detinatorii de SUV-uri este ca acestea pierd 30-40 din valoare in fiecare an. Cele americane pierzand cel mai mult din valoare.

E bine ca cei de la Nissan se gandesc si la angajati, GM luati exemplu si treceti la sedan-uri.

Leave a Reply