Fite de seic

Dupa ce am vazut printisorul care a facut praf o masina de fite, acum este randul unui seic din Qatar sa ne demonstreze ce putere si ce lux ofera banii. Domnul din poveste detine un Lamborghini 640 LP, in mod normal modificat la comanda ( spoilerul si exhaust-ul autiu). Seicul avea o problema: trebuia facut schimbul de ulei la Lamborghini, asa ca s-a gandit sa-l faca in Londra la reprezentata Lamborghini.

Toata lumea a fost foarte indignata de aceasta actiune, inclusiv oficialii de la aeroportul Heathrow care au spus ca o aroganta asa de mare nu trebuie tolerata. Culmea e ca schimbul de ulei a costat 3500 de lire, dar drumul dus intors a costat 20.000 de lire. Era mult mai ieftin sa duca cu avionul in Qatar mecanicii de la reprezentanta Lamborghini.

Este ciudat ca in momente de criza cum este acum, unii oameni isi arata luxul in timp ce multi altii mor de foame si-si bat capul sa nu polueze. Cred ca asta e farmecul atunci cand ai cati bani vrei, sa faci absolut orice vrei.

Related posts:

 1. Tineri si nelinistiti Cei de la The Sun au prezentat o stire...
 2. Show-ul Top Gear e in miscare Cei de la Top Gear au inceput promovarea Show-ului...
 3. Avem şi noi Ferrari A venit Ferrari în România, da e tipul din...
 4. Lamborghini LP 640 vs ghiveci de flori Puţini s-au gândit să pună versus între aceste două...
 5. Un pasionat face un Countach Lamborghini-ul Countach este una din cele mai emblematice masini...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. brontozaurel says:

  Trag concluzia ca sunt o mare idioata. Si asta pentru ca primul meu gand a fost “da’ el nu putea sa-si schibe singur uleiul?”

  Mda, ce sa stiu eu care n-am mirosit sau atins (de fapt, nici n-am atins, doar am pozat pentru ca pe unele nu aveai voie sa pui mana, iar in cazul celorlate n-am vrut sa-mi las si eu amprentele ca aratau deja ca dracu’ de la cati pusesera mainile jegoase pe ele :( ) Lamborghini decat la targuri auto.

  Poate nu se schimba uleiul ca la masinile noastre de pana in 20 mii de euro. Sau poate il critic si eu aiurea, ca saracul om doar a vrut sa se asigure ca nu strica ceva… ca pe el nu l-a luat taticu’ in spatele blocului cand avea 9 ani sa-i arate cum se schimba uleiul :|

 2. andrei says:

  saracul copil bogat :)

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093