Nissan GT-R pe cale de dispariţie

Posted by andrei On April - 21 - 2009

gt-r-5Nissan GT-R este unul din cele mai tari şi mai rapide maşini ale momentului. Avem şi noi în România câteva, dar începând cu aseară avem un GT-R în minus.

Un tânăr din Bucureşti, care a muncit ani de zile pentru a-şi permite un Nissan GT-R a avut un accident teribil. Accidentul a fost cauzat din greşeală, tănărul conducând bolidul cu peste 150 km/h, acroşând din spate un Nissan model mai vechi.

Pentru a fi completă isprava, maşina a ricoşat într-un copac de aprox 15 m, culcându-l la pământ, maşina luând foc în urma impactului.

Din păcate fericire tânărul nu a păţit nimic, maşina fiind asigurată de tata cu full casco, iar datorită milei (spăgii), poliţiştii nu vor fi foarte duri cu băiatul, aşa e corect nu?

Ms Alex pentru pont.

5 Responses to “Nissan GT-R pe cale de dispariţie”

 1. alex says:

  un piiiiic mai interesant era daca ai fi stiut ca adevaratul vinovat era cel din nissanul mai vechi care a intors neregulamentar si nu avea carnet.

  desigur, generalizarea ta pripita si stereotipizarea neinformata isi au farmecul lor insa au avut un pret, pentru era cat pe aici sa relatezi o stire.

  pana atunci, m-a amuzat basmul tau

  numai bine.

  • andrei says:

   prietene, fie el sfantu’ Euclid, cand mergi cu 150 prin oras iti meriti soarta. Sa zicem ca a virat gresit ala cu Nissan-ul vechi, dar daca “prietenul” tau ar fi ciuculat cu 60 km/h nu s-ar fi cocotat in copac.

 2. STF says:

  Soferului cu GT-R i se poate retine permisul de conducere pentru 3 luni DACA se demonstreaza ca avea peste 100km/h. Si cam atat.

  Soferului celeilalte masini de asemenea va ramane fara permis o perioada.

 3. BoomPunk says:

  Nu conteaza deloc ce viteza avea,nu viteza provoaca accidente,ci neasigurarea la schimbarea directiei de mers si neacordarea de prioritate.Mie unul mi-e greu sa cred ca cel cu Nissan-ul a scapat supermasina aia de sub control,mai ales in plin oras.Nu incerc sa-l apar,doamne fereste de vitezomani,dar experienta in condus imi spune ca acolo vinovatul nu e cel cu GTR-ul.
  Si da…poate avea viteza,poate avea mult peste limita legala,dar pentru acest accident nu poate fi pedepsit decat cu o amenda si doua puncte de penalizare,atat prevede codul rutier.Politia nu plateste expertiza tehnica pentru determinarea vitezei celui care nu e vinovat de producerea accidentului.

Leave a Reply