Piata de masini din cartier

Posted by andrei On July - 29 - 2008

In zona ANL de pe Stefan cel Mare s-a dezvoltat o mica/mare piata auto de cartier. Acum cateva luni erau doar vreo 2-3 masini puse pe trotuar, dar acuma vad ca oamenii sau omul a prins curaj. Pe spatiul verde cu pricina se pot gasi tot felul de masini: de la Dacia 1310 la SUV-uri Nissan si rulote. Motivul acestui post este ca mie ceva nu mi se pare in regula, in primul rand sunt toate parcate pe spatiul verde care practic nu mai exista + daca tot stricam spatiul verde macar sa parcam masinile locatarilor acolo.

Cei interesati de achiztionarea unei masini second hand pot veni aici pe colt sa-si aleaga una, gama est variata: masini frigorifice, SUV-uri, masini de lux, decapotabile, microbuse, Logan-uri tunate, cam tot ce va doreste inimioara. Nu fac reclama vreau doar sa eliberez odata zona respectiva si cu un singur drum sa va intreb si pe voi, vi se pare corect sa fie permis asa ceva?

2 Responses to “Piata de masini din cartier”

  1. Carcotasu says:

    Raspuns: NU! Problema este ca in Romania gardurile sunt foarte scumpe…

  2. Alex says:

    Aici nu ai dat-o bine colegu’.

    Tu ii faci acum publicitate gratis, si daca ea va tine, cel ce le-a parcat acolo, va avea vanzare, deci va fi impulsionat sa mai aduca masini. In nici un caz nu va inchide pravalia daca termina stocul. :))))

Leave a Reply