Skyline Gt-R

Posted by andrei On January - 29 - 2008

Este genul de maşină la care când te uiţi nu poţi decât să aclami ca şi un copil “tati vreau şi eu una”. O maşină reuşită din toate punctele de vedere.

Este o maşină care arată bine de oriunde ai privi-o fie ca şi pieton fie ca şi şofer. Însă ca orice maşină care spune desprea ea că este sportivă, trebuie să şi demonstreze asta nu? Putem spune că o demonstrează elegant cu motorul V6 biturbo de 3,8 L, cu cei 480 cp, 4WD, şi sistemul ATESSA ETS.

Atinge 0-100 km/h in 3.6 sec şi viteza maximă este 320 de km-h. Pentru cantitatea exagerată de putere are nevoie de o cutie secvenţială, dublu ambreiaj şi palete sportive amplasate in spatele volanului pentru o schimbare mai rapidă a vitezelor.

Interiorul este o combinaţie echlibrată de plastic de calitate, piele din abundenţă şi aluminiu. Computerul de bord este după designul creatorului jocului “Gran Turismo”. Computerul de bord este echipat cu GPS şi indică datele tehnice legate de maşină.

Partea cea mai importantă vine acum, preţul este de 51.000 de euro jumătate din preţul unui Porsche.

Pentru mai multe poze ale Nissan-ului Skyline Gt-R click aici, iar cei care doresc să vadă un video cu ea în mişcare click

Popularity: 3% [?]

No related posts.

Leave a Reply