Cele mai “vopsite” 10 masini ale anului

Posted by andrei On December - 11 - 2008

Aceasta este o lista cu cele mai “vopsite” 10 masini ale anului 2008. Unele sunt reusite, altele sunt cam hidoase, iar unele sunt de-a dreptul sexy. Sa inceapa numaratoarea:

Pe locul 10: Mini Clubman Agent Provocateur

Masina a fost facuta special pentru Agent Provocateur, o iubita firma de lenjerie intima. Foarte sexy si foarte cautata. Jolidon nu-si face ceva masinuta oare?

Pe locul 9: Volvo Vinyl

Un lucru ciudat din partea celor de la Volvo, din nefericire oferta este disponibila doar in Europa. Aceste Vinyl-uri sunt disponibile pe modelul C30.

Pe locul 8: Mini hippie de Alan Aldridge

Mini este una din cele mai preferate masini pentru culorile mai ciudate. Artistul Alan Ardridge este unul din cei mai hippie pe care i-am vazut pana acum, asa ca merita acest loc 8.

Pe locul 7: Bentley Continental GTR, negru mat si auriu

Nu e o masina unica, din punct de vedere al culorilor, sau chiar a combinatiei de culori. Ceea ce este unic este faptul ca acesta este cel mai rapid Bentlery creat vreodata, iar ei au masacrat-o prin aceste culori kitcioase.

Pe locul 6: Tequila Pius

Cel mai urat tuningat Prius vazut vreodata. Toata lumea a urat aceasta masina, chiar nu le-a iesit faza asta.

Pe locul 5: Aston Martin DB7 cu foita de aur

Am ales acest DB7 fiindca e ridicol cum a inceput sa-l acopere cu foite de aur, la un moment dat insa pare ca a ramas fara bani asa ca nu a acoperit toata masina. Criza financiara dom’le.

Pe locul 4: Citroen Saxo cu piele de sarpe

Intreaga masina este acoperita cu piele de sarpe adevarata, nu prea ai ce spune la asa ceva decat urmatoarea intrebare: Si cand naparleste ce face?

Pe locul 3: Mini Cooper acoperit cu cristale Swarovsky

Cel mai pariotic Mini din lume este acest Mini Cooper acoperit cu cristale Swarosky. Nu e de bun gust, dar cand vorbim de bling bling, nimic nu e.

Pe locul 2: Rolls Royce Phantom vopsit cu vopsea mata

Nu stiu de ce, dar in ultimul timp chiar incepe sa-mi placa ideea de negru mat. Parca e o masina pe care ar conduce-o Darth Vader.

Pe locul 1: SLR cromat

Va mai aduceti aminte de acest Mercedes McLaren SLR cromat? A fost vazut la un mall Orient. Culmea e ca absolut toata masina este cromata, inclusiv parbrizul, geamurile si luneta spate. Cum acolo este mereu soare, sub curios cum mai vad ceilalti participanti in trafic.

Aceasta a fost lista celor mai “vopsite” masini din 2008, care vi s-a parut cea mai k vopsea? Faceti abstractie de femeile de la Mini Provocateur.

Popularity: 6% [?]

Related posts:

  1. Cele mai poluante masini Poluarea nu polutia cum spunea un ilustru membru din Partidul...
  2. Cele mai rapide maşini din lume Cele mai rapide maşini din lume au fost catalogate într-un...
  3. 10 cele mai scumpe accidente Am si uitat ca sunt subscriber la Wrecked Exotics, dar...
  4. Cele mai sigure masini IIHS (insurance Institute for Highway Safety) sunt un fel de...
  5. Cele mai tari maşini din România Mulţumesc Szo. pentru hint...

Leave a Reply