Video Seat Exeo Sport Tourer

Seat Exeo este o maşină foarte contestată de lumea auto, ni se pare cel mai grosolan lucru posibil. Înţeleg că Seat face parte din marea familie Volkswagen, dar asta e ridicol. Au luat modelul A4 cu facelift, l-au scos din producţia Audi şi l-au introdus în producţia Seat sub numele de Exeo cu masca faţă schimbată.

Seat spune că este altă maşină, dar să fim serioşi că nu-i crede nimeni. La Salonul Auto de la Geneva, Seat va prezenta modelul combi sport (Sport Tourer), un fel de S4 combi.

Motoarele disponibile vor fi un benzinar de 198 cp şi 2 common rail diesel de 141, respectiv 168 cp.

Video-ul cu frumosul Audi A4 Seat Exeo:

Related posts:

 1. Seat…Exeo? Exeo va fi numele noului sedan de la Seat....
 2. Poze Seat Exeo Saptamana aceasta au scapat cateva poze cu noul Seat...
 3. Salonul Auto de la Paris:Seat Exeo?!?! Seat Exeo este dovada ca se poate face copy/paste...
 4. Seat Ibiza 2009 Noroc că am zis că mai scotoces puţin noutăţile...
 5. Seat trece la mini-maşini Seat trece la mini-maşini sau cel puţin asta spun...

 1. Kiky says:

  Dupa ce am vazut un C1 langa un Peugeot 107, nu mai pot sa zic nimic. N-am cuvinte :|

 2. kingquizz says:

  Masina asta - Seat Exeo - arata dorinta Volkswagen de a scoate profit de o platforma cat mai mult timp.

 3. andrei says:

  @kingquiz, stiu asta deoarece Audi A4 a avut vanzari foarte bune cu platforma respectiva. Spun doar ca mi se pare foarte urat cum se copiaza totul, se da un nume diferit si gata, avem o masina noua

 4. vali says:

  Kiky, C1, 107 si Toyota Aygo se fabrica toate trei pe aceeasi platforma in aceeasi fabrica din Cehia. De la bun inceput acesti trei producatori au prezentat modelele ca fiind aceeasi masina cu mici diferente in functie de marca. Incearca sa te obisnuiesti cu globalizarea si cu reducerea costurilor…

 5. vali says:

  Cat despre Exeo, cred ca va avea vanzari record, un Audi la pretul Seat vrea tot “crizatul” european… In Germania, a doua marca vanduta in programul rabla local, dupa VW este Dacia, de ce? e ieftina… e criza… mama ei de criza…

 6. andrei says:

  @Vali, ai grija. Seat e Seat, asa cum Skoda e Skoda si cum VW e VW. Se aseamana dar nu se aduna. Au acelasi motor si acum si acelasi design, dar materialele folosite si piesele sunt facute dupa pretul unui Seat.

 7. vali says:

  si Seat o fi ceva firma Africana cu masini de rahat sau ce?

 8. moldo says:

  eu cred k o sa fie o masina f buna… deja are toate componentele testate in timp… si daca vechiu a4 a avut ceva probleme, pun pariu k cei de la audi/seat le-au rezolvat intre timp. Eu zic k o sa fie o masina f. fiabila…

 9. andrei says:

  @Vali, nu am nimic cu Seat promit :), dar nu sunt masini foarte bune, nu prea le poti pune in aceasi oala cu un VW cu toate ca unele componente sunt VW. Daca ar fi chiar atat de bun ca si un A4 nu ar avea un pret de Seat nu?

 10. ruben says:

  mi se pare un lucru logic si necesar in contiile pietei de astazi. masinile nu se prea vand, iar costurile de producite a unei masini noi de la os pana la piele sunt foarte ridicate.
  tablaria pe ea ii identica ca cea de pe A4, asta imi sugereaza ca intentioneaza sa foloseasca aceasi linie de asamblare doar cu mici ajustaje. ceea ce e o economie gorzava. sunt mii de omani de lucreaza la contructia unei masini inainte ca aceasta sa aibe un model pe piata, si ei, minimalizeaza costurile.

  ii o lupta pentru supravietuire.

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner
 • Autos Blogs - BlogCatalog Blog Directory