Renunta Ferrari la F1?

Renunta Ferrari la F1? Stiu ca nu am fost primul care a scris despre asta, dar am un motiv bun, am avut atat de mult de scris ca am uitat despre stirea asta. Dupa ce am vazut ca Mercedes vrea motoare de la BMW, am inceput sa ma gandesc ca Pamantul si-a schimbat sensul de rotatie. Zilele astea am auzit ca Ferrari vrea sa se lase de F1, motivul? FIA doreste sa introduca motoare standard pentru toate echipele de F1. Motivul lor? Echipele dau faliment fiindca doresc mereu sa-si imbunatateasca motoarele si tehnologia si de multe ori se intind mai mult decat le permite plapuma.

Ferrari nu este singura care ameninta ca se lasa de sportul vitezei, Toyota a declarat acelasi lucru. Culmea este ca Ferrari este pe primele locuri, iar Toyota pe ultimile, dar cei doi impartasesc acelasi gand, doresc sa se lase de acest sport. F1 fara Ferrari nu prea are nici un sens, cel putin asta este parerea mea. E ca si cum brazilienii ar renunta la fotbal.

Related posts:

 1. Ferrari încrezători sau orgolioşi? Ferrai sunt încrezători sau orgolioşi? Mă refer la echipa...
 2. Alonso da, Ferrari nu Alonso da, Ferrari nu, cam asta este stuaţia cu...
 3. Ferrari 2008 612 Scaglietti la New York Ferrari reprezintă stilul şi luxul, cel puţin asta vor...
 4. BMW spune NU V8-urilor Dupa ce BMW a anuntat ca renunta la modelul...
 5. Mercedes renunta la vechea platforma Mercedes renunta la cele mai mici modele ale sale...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. vali says:

  pot sa fac pariu, Ferrari nu se va lasa de F1 atat timp cat F1 va exista sau daca compania nu intra in faliment din alte cauze (vezi criza economica mondiala). E normal ca o echipa cu influenta ca Ferrari sa amaninte cu retragerea pt a incerca sa-i convinga pe mai marii F1 sa renunte la ideea cu motaorele, dar sunt convins ca e doar un joc…

 2. Giuco says:

  cred ca renunta toata lumea sa se mai uite la F1 daca introduc motoarele standard.

 3. andrei says:

  Ce ma seaca pe mine este faptul ca FIA se baga la chestii de genul acesta. Adica ce treaba au ei ca echipele nu sunt in stare sa aiba grija de un buget? E un sport scump, sunt investitori destui, trebuie doar sa vrei nu?

  Daca se lasa Ferrari cred ca se vor lasa toti participantii importanti.

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093