Poze noul Opel Insignia ST (combi)

Posted by andrei On March - 20 - 2009

insignia-7Noul Opel Insignia a primit un frate mai mare sub numele de Opel Insignia ST (Sports Tourer). Era si normal ca maşina anului 2009 să fie la fel de reuşită, dacă nu mai reuşită ca şi combi.

Sunt câteva maşini în lumea asta care arată extrem de bine în modelul combi, iar Opel Insignia este una dintre acele maşini.

Pe lângă faptul că maşina arată extrem de bine, aceasta vine şi cu motoare noi şi cu tracţiunea integrală Opel, adaptive 4×4. Modelul cu tracţiunea pe faţă va primi un motor pe benzină supraalimentat de 1.6 litri care produce 180 cp  şi un cuplu de 250 Nm şi un diesel de 2.0 litri care produce 190 cp şi un cuplu de 400 Nm.

Motorul diesel vine împreună cu tracţiunea integrală. De asemenea, Opel va oferi în viitor şi un model ECOFLEX diesel de 2.0 litri de 160 cp şi un cuplu de 350 Nm.

Noul şasiu are ca ţintă principală confortul pasagerilor şi oferă de asemenea şi distracţie demnă de o maşină sport, datorită opţiuni Sport.

Spaţiul portbagajului poate fi mărit până la 1530 litri. Noul Opel Insignia Sports Tourer este disponibil în România începând cu 17,000 de euro.

Related posts:

  1. Opel Insignia si Chevrolet Cruze in Romania Se pare ca importatorul Opel si Chevrolet Romania, General...
  2. Opel Insignia OPC Aceasta este prima poză cu noul Opel Insignia OPC....
  3. Opel Insignia în toată splendoarea ei Opel Insignia...e clar că este mult mai frumoasă decât...
  4. Noul Opel Astra Noul Opel Astra a fost văzut la centrul Chrysler...
  5. Opel/Vauxhall Insignia hatchback Opel a făcut şi modelul hatchback de la Insignia...

Uncategorized

Leave a Reply