Noul Toyota Avensis

Noul Toyota Avensis este preconizata ca fiind o masina care se va vinde foarte bine in Romania, mai ales dupa succesul modelului actual. Masina incepe sa se asemene din ce in ce mai mult cu Lexus, atat la design-ul exterior cat si la cel interior. Liniile masinii sunt mai dure si mai patratoase, iar materialele folosite la interior sunt de calitate mai buna.

As dori sa discutam putin despre ce este mai important si anume despre motoare:

Prin noul Avensis, Toyota va lansa motoarele de 1.8 si 2.0 dublu VVTi. Aceasta noua tehnologie a celor de la Toyota are la baza tehnologia de sincronizare a valvelor, de aici si numele motoarelor Valvematic. Aceasta tehnologie ofera un control mai bun a combinatiei de aer si combustibil, rezultand o putere mai mare pentru mai putin combustibil. Prin aceasta tehnologie se inregistreaza o scadere a emisiilor de CO2 si a consumului cu pana la 26%, dar si o crestere a puterii cu pana 20%.

Motoare D-CAT si D4Drevizuite, noile motoare reusind sa reduca consumul cu 10%. Noile motoare D4D de 2.2 litri (150 cp)  si 2.2 litri D-Cat de 150/180 cp intocmesc normele Euro 5.

Masinile pe benzina beneficieaza acum de o noua cutie de viteze manuala in 6 trepte, pe cand cele diesel folosesc aceasi cutie in 6 trepte de pe vechiul Avensis, cutie care si-a demonstrat eficienta.

Noul Avensis beneficieaza de o platforma complet noua, care-i ofera o stabilitate mult mai buna, dar si confort mai bun pe drumurile rele. Noul Avensis se bucura acum de mult mai multe dotari: noul ABS, EBD, BA, VSC+ si un sistem pre-accident, care mentine o distanta corecta fata de masina din fata.

Noul Avensis va beneficia de dotari precum: radio/Cd cu Mp3, oglinzi incalzite, clima, sistem audio cu 6 boxe, frana de mana electronica, display multi-informational si un sistem care incuie automat usile daca masina depaseste 15 km/h.

Related posts:

 1. Poze noul Toyota Avensis Noul Toyota Avensis va fi dezvaluit oficial la show-ul...
 2. Salonul auto de la Paris: Toyota Avensis La salonul auto de la Paris si-a facut aparitia...
 3. Mai multe poze cu noul Toyota Avensis Dupa cum bine stiti noul Toyota Avensis va fi...
 4. Salonul Auto de la Detroit 2009: noul Toyota Prius Toyota a lansat noul Honda Insight Toyota Prius, greşeală...
 5. Să fie Ft-Hs noul Toyota Supra? Maşina a fost prezentată la Melbourne, nu pare nimic...

 1. krossfire says:

  Arata mai bine decat arata in pozele de preview pe care le plasasesi aici acum cateva luni. Varianta hatch chiar imi face cu ochiul :D

 2. Guilty says:

  Cred ca are spatele prea inalt… Ca la mai multe japoneze recent scoase cred ca inaltzimea partzii din spate a automobilului este prea mare. Mitsubishi lancer a fost distrus complet dupa ce, luan botul de la fostul skyline, au pus spatele ala de family car. Noroc ca are stopurile inguste [care oricum nu se potrivesc cu spatele inalt]. Avenesis e o masina mai familista ce-i drept. Dar oricum nu-mi place designul partzii din spate. Parerea mea.

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner