Noul hibrid de la Honda: Honda Insight

Studiile au aratat ca oamenii doresc ca masinile hibride sa fie total diferite fata de modelele de serie. Pe scurt asta ar insemna ca ei doresc ca hibridele sa nu fie doar derivate ale unor modele deja existente, ci sa fie o masina total noua. Noi am mai vorbit despre “ucigasul de Prius“, dar atunci aveam doar poze spion, acum insa avem o imagine clara.

Noul hibrid de la Honda se va numi Honda Insight si va fi prezentat la show-ul auto de la Paris de luna viitoare. Masina va fi disponibila din 2009, cei de la Honda spunand ca va fi cea mai ieftina masina hibrida din lume. Pretul masinii va incepe de la 18.000 de $.

Numele masinii vine de la vechiul model Insight, care era un hibrid coupe, sa-i spunem “mai putin practic” acum 10 ani. Cei de la Honda spera sa vanda 200.000 de unitati pe an, dintre care 100.000 in SUA.

Sincer sa fiu, imi place mult mai mult decat un Prius, tot timpul Honda a facut masini mai frumoase decat Toyota, sa vedem si cat sunt de bune.

Related posts:

 1. Honda Insight vine în Europa Noul Honda Insight va fi lansat la Salonul Auto...
 2. Poze şi informaţii Honda Insight Honda Insight trebuia să fie un Prius killer, dar...
 3. Honda hibrid vs Toyota Prius Toata lumea comapra cele 2 marci: Toyota si Honda,...
 4. Poze noul Honda Accord Accord-ul este una din masinile emblematice a celor de...
 5. Honda CR-Z După cum bine ştim Honda este o companie futuristă,...

 1. Ionut says:

  Pai, Civic Hybrid este mai bun decat Priusul. Sunt 2 filosofii usor diferite intre cele 2 modele, daca ne raportam la modul in care se incarca bateriile. Civicul este mai economic. Mai multe info gasiti pe YouTube, americanii au inceput sa devina obsedati de consum. In scurt timp, n-ar fi exclus sa vedem modele la fel de economice precum sunt cele din Europa.

 2. andrei says:

  Am gaist ca cica americanii au condus mult mai putin anul acesta decat anii precedenti, Hummerul e pe cale sa dispara, Viper-ul la fel.

  Toyota din cate stiu nu a schimbat tehnologia hibrida nici pe noul model de Prius

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner