Dacia SUV(baliverne)

dacia-suv.jpg

După cum bine ţi-ai dat seama maşina din poză nu va fi noul SUV de la Dacia. Poza este un pamflet, practic o luare peste picior pentru Pro Tv. Mi se pare destul de jalnic să pui nişte video-uri şi nişte poze vechi cu Steppe şi să spui că va fi SUV.

Oameni buni Stepper e practic noul MCV, ăla e Steppe. Visăm noi SUV-uri, dar să fim serioşi că nici Renault nu are, noroc cu Nissan care este deţinut de Renault că fac ei SUV-uri. A scris puţin şi Marius despre noul SUV de la Dacia. Mi se pare o bădărănie să pui aşa ceva la TV. Ştirea am văzut-o şi eu ieri parcă sau azi dim…O voce de la Pro Tv spunea că au văzut un Logan înălţat undeva la rece. Mare lucru dragilor, e un Logan înălţat.

Sunt poze cu posibilul SUV, multe sunt Photoshop, şi unele sunt potenţiale concepte. Vreau doar să vă amintesc că şi Steppe a fost un concept extraordinar şi produsul e un MCV, nu cred că mai trebuie să adaug nimic. Nu vroiam să scriu despre SUV-ul ăsta fantastic, dar nu m-am putut abţine

Related posts:

 1. Renault Sandero Stepway= SUV Dacia Va mai amintiti cate discutii erau legate de noul...
 2. Nu m-am putut abţine…Dacia Sandero Chiar am încercat din răsputeri să mă abţin să...
 3. Poze Conceptul Dacia Duster Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva...
 4. Dacia SUV…pe bune Ei o numesc SUV, dar mi se pare incorect...
 5. Despre Dacia Eu nu sunt foarte pasionat de ce se intampla...

 1. Darius says:

  Om trai si om vedea. http://www.dacia.ro/logan-steppe-concept

  Ai tu ce ai cu Dacia…

 2. Darius says:

  Am vazut si eu poze de la salon si Dacia Steppe pare a fi o masina de familie mai sportiva. E un multi-purpose vehicle - ceva intre station wagon si SUV. http://logan-steppe.execom.ro/logan_steppe.html Nu cred ca-s Photoshop. Nu de alta, dar nu sunt atatia experti in Photoshop care sa fie interesati sa vrajeasca publicul.

 3. andrei says:

  Steppe nu e photoshop, ideea era ca de la Steppe s-a ajuns la Dacia MCV, diferenta e enorma, cat despre SUV, eu cred ca ar trebui mai intai sa faca o masina mica buna si frumoasa si apoi sa se bage la SUV-uri, si da, nu sunt un fan Dacia

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner
 • Autos Blogs - BlogCatalog Blog Directory