Video şi Poze noul Porsche Panamera

Posted by andrei On April - 22 - 2009

porsche panamera main Video şi Poze noul Porsche PanameraNoul Porsche Panamera a fost lansat la Salonul Auto de la Shanghai în premieră mondială. Cam bizar ar spune unii că a fost lansat în premieră la un Salon în China, când avea ocazia să fie prezentat la Geneva, Detroit sau New York.

Noul Porsche Panamera a fost lansat la Salonul Auto de la Shanghai deoarece vânzările mondiale de maşini scad, pe când în China au crescut cu 10% faţă de anul trecut.

Noi am mai vorbit despre Porsche Panamera, am vorbit despre motorizări, despre preţuri şi chiar şi despre interiorul maşinii. Nu e o maşină urâtă dacă o privim din faţă sau din lateral, dar spatele acela e îngrozitor.

Aş putea trece şi peste aceste lucruri, dar cel mai deranjant este faptul că Porsche a gândit modelul Panamera ca şi o maşină comercială, adică să scoată Porsche-ul din rahat. Mai demult Porsche era o maşină exclusivistă, nu doar ca şi preţ ci şi ca design.

Acum însă a ajuns o maşină cu 4 uşi lărgită şi lăbărţată.

Popularity: 4% [?]

Related posts:

  1. Poze si video Porsche Panamera Porsche Panamera este coupe-ul cu 4 usi de la Porsche,...
  2. Poze si detalii Porsche Panamera Porsche Panamera este primul sedan creat de Porsche. Porsche este...
  3. Detalii şi preţuri Porsche Panamera Cel mai urât Porsche creat vreodată, adică Porsche Panemera ne...
  4. Preţuri Porsche Panamera Porsche a lansat lista cu preţurile modelului Panamera, coupe-ul lor...
  5. Poze spion: noul Porsche Cayenne Porsche Cayenne este un SUV dorit de unii şi urât...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.