Poze si detalii Porsche Panamera

Posted by andrei On November - 24 - 2008

Porsche Panamera este primul sedan creat de Porsche. Porsche este cunoscuta ca si o companie concentrata pe coupe-uri si in ultimii ani si pe SUV-uri sportive (Cayenne). In ultimii doi ani insa, lucrurile au inceput sa ia o intorsatura mai bizara. Producvatorii au inceput sa faca coupe-uri cu 4 usi, lucru fara sens, dar dupa ce am vazut Passatu-ul CC, zic ca se merita.

Revenind la Porsche, dupa cum bine se vede in poza de mai sus si ei au trecut la coupe-ul cu 4 usi. Numele sau Panamera a fost rostit de multe ori, dar niciodata nu au fost poze concrete sau detalii tehnice despre masina. Uite insa ca internetu-ul face legea si informatiile secrete au fost aflate.

Masina va fi lansata cu optiunile de echipare Panamera S si Panamera Turbo. Ambele vot fi dotate cu un V8 de 4.8 litri care va produce 400 cp, respectiv 500 pentru modelul Turbo. Masina va fi dotata si cu noua cutie de viteza PDK in 7 trepte.

Sunt slabe sanse sa fie lansat si un model diesel, de aceea Porsche lucreaza la unul electric, care va produce 300 de cp.

Mie sincer masina mi se pare o reusita, pe urma insa ma uit la pozele din lateral si din spate si nu simt decat dezamagire. Mi se pare mie sau nu e prea reusita masinuta?

2 Responses to “Poze si detalii Porsche Panamera”

  1. shh says:

    nu prea e reusita…e un 911 alungit.

  2. vali says:

    pot sa spun? nu-mi place… e… ciudat. poate daca avea un spate clasic de sedan… dar nici asa. Nu va prostiti baieti, lasatii pe altii sa faca sedane

Leave a Reply