Noul Audi RS4 acum doar Avant

Posted by andrei On March - 31 - 2011

audi rs4 4 193x133 Noul Audi RS4 acum doar AvantNoul Audi RS4 Avant va fi…ei bine, va fi doar Avant. Audi are o tactica ciudata in care, la fel ca si Mercedes, reduce numarul de modele pentru a reduce cheltuielile. Noul Audi RS4 Avant a fost vazut pe Nurburgring si surse din interiorul companiei spun clar si raspicat ca Audi strange cureaua.

Acesta lucru inseamna ca RS4-le va fi doar break, s-ar putea sa nu mai faca un RS6, dar S6-le va fi atat sedan, cat si combi, RS5-ul va fi singurul coupe de performanta si se gandesc sa faca un S7 si S8 pentru cei care doresc sa aiba o limzina pe roti demna de circuitul mai sus amintit.

Eu nu prea inteleg ce doresc ei de fapt cu chestia asta, inteleg ca vor sa reduca costurile, dar totusii. Modelul RS4 era bestial ca si sedan, iar daca vroiai un break sprotiv luai un M5 sau RS6. Acum, singurul rival pentru Audi RS4 ramane C63-ul AMG break de la Mercedes.M3-ul aproape ca e in propria clasa.

Propulsorul pe noul Audi RS4 Avant va fi un V8 de 4.0 litri capabil sa dezvolte intre 450-500 CP, ceea ce-i mai mult decat suficient pentru o masina din clasa sa.

Via

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Preturi noul Audi A4 Avant Poate nu stiati, dar noul Audi A4 Avant va fi...
  2. Audi A4 Avant 2009 Dacă noul A4 nu vi s-a părut destul de atractiv...
  3. Audi S4 Avant Nu de mult am scris despre noul A4 Avant(combi). Se...
  4. Audi A6 modelul 2009 e doar un facelift Audi A6 modelul 2009 e doar un facelift, să fiu...
  5. Audi pregateste noul Q6, un rival pentru BMW X6 Audi se pare ca lucreaza la dezvoltarea unui crossover de...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.