Si uite asa si-a ridicat Audi americanii in cap!

Posted by andrei On June - 3 - 2011

audi a6 avant 193x133 Si uite asa si a ridicat Audi americanii in cap!Razboiul dintre producatorii auto este foarte bine cunoscut, cel mai evident a fost cel dintre Audi si BMW in SUA. Din pacate pentru germanii din Ingolstadt, reclama pentru noul Audi A6 Avant a ajuns si in fata lui Eminem si a oficialilor Chrysler. Compania care a realizat acest spot publicitar s-a inspirat putin mai mult decat trebuia din spotul realizat de Eminem pentru noul Chrysler 200.

Eminem este suparat ca au folosit elemente din melodia 8Mile, iar Chrysler sunt suparati ca au tras la indigo ideea lor, spotul publicitar realizat pentru Super Bowl. Trebuie sa recunosc ca noul Audi A6 Avant arata intr-un mare, mare fel, dar totusi este josnic ce au facut cei de la Audi.

Melodia in sine nu este copiata 100%, au schimbat in mod evident cateva note pentru a nu fi un plagiat ca la carte. Povestea celor de la Audi este diferita, dar foloseste elemente regasite si in spotul americanilor. In concluzie, pur si simplu nu trebuia facut sau difuzat acest spot, este imposibil ca nimeni sa nu fi observat asemanarea.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Audi Q3 prezentat sub forma de schite Audi a lansat primele schite cu noul Q3, acesta va...
  2. Audi A6 vs Mercedes E-Klasse vs BMW Seria 5 Nu ma pot lua ca e al meu review-ul, dar...
  3. VIDEO: Noul Audi RS3 Sportback testat de britanici Noul Audi RS3 Sportback este din pucntul meu de vedere...
  4. Salonul Auto de la Detroit 2009:Audi A7 (Audi Sportback Concept) Salonul Auto de la Detroit a debutat în forţă. Au...
  5. E Audi mai tare decat restul? Audi a lansat o noua reclama in care se bat...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.