Noua taxa de poluare este amanata pe saptamana viitoare

Posted by andrei On June - 2 - 2011

taxa poluare 193x133 Noua taxa de poluare este amanata pe saptamana viitoareNoua forma a taxei de poluare urma sa fie implementata saptamana asta, dar a fost amanata. Motivul? Pe scurt as putea spune ca baietii de la guvernare inca nu s-au decis cum se va modifica si cum ar reusi sa faca sa nu mai inapoieze banii celor care au inmatriculat masinile in perioada 2008.

Cert este ca noua taxa de poluare va fi mai mica cu vreo 20-30% si va afecta si masinile inmatriculate in Romania inainte de 1 ianuarie 2007. Asta inseamna ca daca achizitionezi o masina din tara care a fost inmatriculata prima data pana in 1 ianuarie 2007, va trebui sa platesti taxa de inmatriculare.

Legea va fi votata cel mai probabil saptamana viitoare si tot atunci se vor prezenta exact si modificarile. Sper ca sunteti de acord cu mine ca o astfel de lege este o bataie de joc monumentala si un jaf la drumul mare.

As intelege sa zicem, dar sa zicem prin absurd ca ar afecta masinile inmatriculate pana in 2000, dar ce aveti fratilor cu masinile dupa 2000? Majoritatea fie au Euro 3 fie au Euro 4, ce-i cu taxarea asta ridicola? Este clar ca buna ziua ca masinile vechi vor disparea, fie piata de vanzare second hand se va bloca sau poate ne vom plimba prin Romania cu masini inmatriculate in Ungaria si Bulgaria.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Update la taxa de poluare, taxa auto, taxa de inmatriculare, taxa pe aer… Ca şi o taxă, care nu ar fi taxă dacă...
  2. Taxa Auto ar putea afecta si masinile inmatriculate in tara Treaba sta destul de nasol, UE ameninta ca va lua...
  3. Cade taxa de poluare? Cade taxa de poluare? Cred ca acest lucru uneste milioane...
  4. Taxa de prima inmatriculare este ilegala Cel putin asta spun oficialii de la Luxemburg. A inceput...
  5. Noutăţi taxa de poluare/primă înmatriculare Se complică lucruri în ceea ce priveşte taxa de primă...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.