Iata noile concepte Land Rover Defender!

Posted by andrei On September - 18 - 2011

noul land rover defender 23 193x133 Iata noile concepte Land Rover Defender!Land Rover Defender este unul dintre cele mai vechi masini de teren, dar si una dintre cele mai fiabile si rezistente. Modelul Defender a fost introdus in 1949, a suferit o sumedenie de modificari pe parcursul anilor, dar in mare a ramas la fel, astfel ca Land Rover se gandeste sa-l improspateze nitel.

Britanicii sau indienii, daca e sa ne luam dupa patron, au lansat la Frankfurt doua concepte care prefigureaza noul Defender. Conceptul DC100 este cel cu plafonul rigid, iar Conceptul DC100 Sport este versiunea decapotata, eu unul prefer cel cu plafon rigid.

Land Rover s-a folosit de acest prilej si pentru a prezenta noua tehnologie care este inca in stadiul de teste. Printre noile sisteme trebuie sa amintesc de Terrain-I care scaneaza traseul din fata si avertizeaza soferul daca detecteaza obstacole, Wade-Aid care functioneaza pe baza de sonar si masoara adancimea apei si-ti spune cu ce viteza sa mergi.

Unul dintre cele mai tare si care cel mai probabil le vom vedea pe masini in urmatorii 10 ani este un sistem de “spini” care ies in anvelope pentru a imbunatati tractiunea rotilor.

Totusi, Land Rover pregateste si sisteme noi pentru viitorul Defender, britanicii vor oferi un nou sistem Terrain Response care regleaza automat suspensia si modul in care puterea motorului este transmisa celor patru roti.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Land Rover Defender vine la Frankfurt sub forma de concept Land Rover va prezenta anul acesta la Frankfurt, un model...
  2. Salonul Auto de la New York: noul Land Rover Range Rover Range Rover este o maşină destul de exclusivistă, puţini îşi...
  3. Detalii noul Land Rover sursa poza Cei de la Land Rover doresc sa tina...
  4. Land Rover LRX Cei de la Autocar au spus in exclusivitate ca Land...
  5. Marea Britanie vrea Land Rover LRX Land Rover LRX a fost un succes enorm la Salonul...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.