Cel mai sigur Mercedes S Class din lume

Posted by andrei On June - 9 - 2009

s class Cel mai sigur Mercedes S Class din lumeMercedes a creat cel mai sigur S class din lume. S Class-ul are 12 noi sisteme de siguranţă, sistem complet noi, nemaiîntâlnite pe alte modele.

Din păcate nu sunt toate funcţionale momentan. Cele mai interesante sunt următoarele: un sistem de frânare auxiliar. Acest declanşează o pernă de aer de sub maşină, pernă care ridică maşina cu 8 cm şi ajută la o oprite mai rapidă a acesteia.

De asemenea Mercedes a inventat şi un tip de oţel care practic se umflă, caroseria putând amortiza mai bine impactul. Mercedes a introdus şi un nou sistem de centuri de siguranţă, dotate cu airbag. Cel mai interesant mi se pare sistemul care mută ocupanţii spre centrul maşinii atunci când computerul detectează că maşina va suporta un accident lateral.

Popularity: 4% [?]

Related posts:

  1. Poze spion Mercedes Benz R class Mercedes Benz R class este printre putinele masini a caror...
  2. Poze & video noul Mercedes S Class AMG Mercedes va prezenta la Seoul noul Mercedes S 63 şi...
  3. Salonul Auto de la Detroit: Noul Mercedes E Class Noul Mercedes E Class a fost lansat oficial la Salonul...
  4. Poze Mercedes Benz E Class break Acesta este noul Mercedes E Class combi/break/wagon etc. Noul E...
  5. Noul Mercedes E class Revista Autobild din Germania este o voce puternica in domeniul...

One Response to “Cel mai sigur Mercedes S Class din lume”

  1. drey63 says:

    S-u a fost mereu sablonu de unde toate marcile au copiat…inclusiv bmw,audi etc…din 2007 dispun de scaune dinamice multicontur cu masaj,night vision,asistenta pt unghiul mort,etc!!!si noua era a masinilor, DISTRONIC plus…care deja a aparut si pe honda…chestia e ca in materie de siguranta si dotari, conform unui studiu, 79% au fost prima oara folosite pe un S

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.