Poze spion Mercedes Benz R class

Posted by andrei On October - 29 - 2008

Mercedes Benz R class este printre putinele masini a caror nume nu il stiu (ma rog pana azi). Nu retineam niciodata ce masina este acest MPV urias de la Mercedes. R class este MPV-ul de la Mercedes, o masina care nu s-a vandut prea bine si nici nu cred ca se va vinde. Motivul este unul destul de simplu: nu pare un Mercedes. Masina este uriasa, consuma mult, este scumpa si nu are eleganta unui Mercedes.

Pozele spion ne arata ca Mercedes nu renunta inca la ideea de a vinde cat mai bine aceasta masina. Ei recurg la un facelift, care s-o faca mai placuta ochiului. Mercedes va folosi pentru fata noului R class, partea frontala de la B class, o masina mult mai apreciata de clienti.

Totusi eu sunt de parere ca masina nu se va vinde, fiindca doar un roman ar putea cumpara o masina fara rost cum este acest Mercedes.

Related posts:

 1. Poze spion Mercedes Benz CLK 2009 Au aparut poze spion cu noul Mercedes Benz CLK,...
 2. Poze Mercedes Benz E Class break Acesta este noul Mercedes E Class combi/break/wagon etc. Noul E...
 3. Poze spion Mercedes E class modelul 2010 Rich Truesdell de la Automotive Traveller a reusit sa...
 4. Broşura Mercedes Benz E Class Aşa va arăta noul Mercedes Benz E Class. Maşina...
 5. Poze spion Mercedes Benz SLC Gullwing Am mai scris despre urmatoarea super-masina de la Mercedes...

3 Responses to “Poze spion Mercedes Benz R class”

 1. Adi Popescu says:

  Cel mai cretin model de la Mercedes. Poate nu-mi place că este o mașină de familie … dar e oribilă și ăsta cred că este motivul pentru care am văzut doar 2-3 pe stradă de când s-a lansat.

 2. andrei says:

  si eu in Oradea am vazut 2. Nu e ft urata, dar nu e o masina pe care sa scrie Mercedes. Mercedes fac de toate tiruri, dubite acum si masini de familie. Daca e un brand atat de prestigios ar trebui sa se tina de ce-i al lui. BMW de ex nici nu s egandeste sa treaca la porcarii de genul acesta.

  Mercedes nu prea mai are o identitate.

Leave a Reply