Salonul Auto de la Detroit: Noul Mercedes E Class

Posted by andrei On January - 12 - 2009

Noul Mercedes E Class a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Detroit. Cu toate că teoretic noul E Class trebuia prezentat abia la Salonul Auto de la Geneva, Mercedes s-a gândit să facă o surpriză şi să lanseze maşina mai repede şi sincer să fiu chiar este o surpriză. Maşina arată pur şi simplu splendid, liniile sunt perfecte, cu toate că spatele nu pare a aparţine genealogiei Mercedes.

Noul E Class poate fi cosmetizat puţin diferit faţă de cel din poze, de exemplu se poate opta pentru un alt tip de design în ceea ce priveşte lămpile de ceaţă care pot fi atât duble cât şi LED-uri simple sau eşapamentul care poate fi trapezoidal sau oval.

Maşina arată impresionant în interior, Mercedes parcă reamintindu-ne că este un producător de lux. Pe lângă calitatea interiorului, noul E Class oferă şi o sumedenie de moi tehnologii: un sistem care urmăreşte somnolenţa şoferului, când senzorul detectează că şoferul adoarme va emite un sunet strident, iar pe bord va apărea simbolul de cafea.

Ca şi opţionale noul E class are: senzori de bandă, pilot automat cu sistem de radar, faruri inteligente, care atunci când te apropii de maşina din faţă miceşte din intensitate, dar şi senzor pentru punctul mort şi vedere pe timp de noapte.

Noul E Class va fi disponibil din 2010. Motorizările disponibile vor fi cele pe injecţie directă: un V6 de  3.5 litri de 292 cp sau un V8 de 5.5 litri şi 388 cp.  Cutia de viteze este cea standard în 7 trepte. După lansarea modelui vor fi lansate şi varianta 4 Matic, modelul combi E63 şi Bluetech-ul diesel de 211 cp.

Popularity: 7% [?]

Related posts:

 1. Noul Mercedes E class Revista Autobild din Germania este o voce puternica in domeniul...
 2. Noul Mercedes Benz E class Gata, asa va arata noul E class de la Mercedes....
 3. Salonul Auto de la Detroit 2009: Volvo S60 Concept Volvo a prezentat în prima zi de la Salonul Auto...
 4. Salonul Auto de la Detroit 2009: Volkswagen BlueSport (Concept) Volkswagen a prezentat la Detroit un roadster numit BlueSport Concept....
 5. Broşura Mercedes Benz E Class Aşa va arăta noul Mercedes Benz E Class. Maşina urmează...

3 Responses to “Salonul Auto de la Detroit: Noul Mercedes E Class”

 1. Sabotor says:

  Mi se pare numai mie, sau noile modele Mercedes nu prea mai arata a Mercedes? De exemplu, noul E mi se pare ca seamana mai degraba cu un Lexus… sau o masina americana….

 2. andrei says:

  mie mi se pare ca spatele seamana cu Hyundai Sonata

 3. Laurentiu says:

  Subtire masinuta… ma asteptam la mai mult dupa ce am vazut noul C, noul S, si noul GLK.

Leave a Reply