Cel mai scump Lexus (LS600h)

Posted by andrei On February - 27 - 2008

ls600h 450 1 Cel mai scump Lexus (LS600h)

Toată lumea ştie că cei de la Toyota sunt înebuniţi după hibride, ei au introdus de mult hibridele pe piaţă, şi au vândut aproximativ un milion de maşini hibride sub tutela Toyota şi Lexus. Se pare că vor mai mult, cel puţin asta spune noul model 2008 Lexus LS600h, noul şi cel mai scump hibrid de la Toyota în valoare de pe peste 115.000 $.

Modelul este competitorul direct pentru Mercedes S class şi Bmw seria 7, dar nu are un motor v12, să fie asta o problemă? Se pare că nu fiindcă V8-ul împreună cu motorul electric produc o putere limitată la 438 cp, aceaşi putere ca şi V-12 de la Bmw 760i, deci maşina nu stă prost la cpaitolul putere. Pot continua şi să spun că nu stă prost nici la capitolul acceleraţie deoarece atinge 0-100km/h în 5.5 secunde, nu e deloc rău pentru o maşină de dimensiunile lui LS600h. Bonusul constă în faptul că maşina are tracţiune integrală.

Multe maşini au climă bizonală,Lexus are climă în patru poziţii diferite, şi pentru pasagerii din spate. Suntem obişnuiţi cu luxul şi calitatea din Lexus, nici modelul LS600h nu s-a lăsat mai prejos. Interiorul este o abundenţă de calitate şi materiale scumper plăcute atât la ochi cât şi la atingere. Lexus a introdus pe noul său model de asemenea primele faruri cu LED, pentru faza scurtă. Şi se mai întreabă lumea de ce îmi plac japonezii, sunt inventivi de accea.

Pentru mai multe poze cu noul hibrid Lexus click, mai jos se poate vedea şi un scurt video pe viu.

Popularity: 3% [?]

Related posts:

  1. Noul Toyota…LandCruiser V8 Nu-i fresh, nu-i de ultimă oră, dar asta nu schimbă...
  2. Volkswagen trece la pickup-uri Ştiu, ştiu nu seamănă cu nimic de la Volkswagen, ci...
  3. Pagani Zonda R Anul trecut în iulie a fost anunţată intrarea în producţie...

3 Responses to “Cel mai scump Lexus (LS600h)”

  1. [...] R8 trece la full LED în ceea ce priveşte farurile. Nu de mult am vorbit despre primele faruri LED pentru faza scurtă, dar acum cei de la Audi au creat o nouă opţiune în valoare de 3000 de euro pentru R8, opţiune [...]

  2. alex says:

    Salut, chiar daca la ora actuala este considerat cel mai scump hibrid, acest model isi merita cu siguranta banii. Ceea ce face diferenta dintre acest model si cele enumerate la inceputul articolului sunt numeroasele sisteme de ultima ora cu care este dotat. De altfel si design-ul isi face simtit prezenta. Cu siguranta vei intoarce capul cand vei vedea un lexus ls 600h pe strada.

  3. andrei says:

    @Alex, salut, sa stii ca-mi place mult masina, dar spatele mi se pare putin cam uratele, in rest din fata din profil arata impecabil, este unul nou in Oradea alb, pare totusi oarecum prea mare masina, cel putin pentru strazile din Romania

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.