Ultima zi din Redescopera Romania

Posted by andrei On June - 20 - 2011

transalpina 193x133 Ultima zi din Redescopera RomaniaUltima zi din Redescopera Romania a fost una mai lejera. Trebuia neaparat sa prind trenul catre Cluj, asa ca am mers in masina doar eu, Bobby si Lilisor. Singurul lucru pe care ni l-am planuit sa-l vedem sambata a fost Transalpina. Spre rusinea mea, nu stiam ce-i Transalpina, m-am gandit ca o fi inca un nume pentru Transfagarasan. Dupa putina documentare, am aflat ca este cel mai inalt drum din Romania si ca are un peisaj deosebit.

Eu nu sunt genul de om care e usor impresionat, cand spun ca un lucru e k, inseamna ca e chiar fain. Totusi, despre Transalpina trebuie sa recunosc ca e un drum bestial. Ai tot ce vrei, nori prin care treci, curbe stranse, portiuni cu drum perfect, un peisaj de neimaginat si daca chiar vrei, poti face si putin offroad.

Din pacate nu am poze cu Transalpina, doar un video scurt. Motivul? Am uitat sa incarc acumulatorii de la aparatul foto, asa ca am ramas pe sec, doar Galaxy S-ul avand baterie, am decis sa filmez putin, ca doar nu am mers degeaba pana acolo. Eu va sugerez sa vizitati si Transalpina si Transfagarasanul, nu aveti nevoie neaparat de un Duster sau de o masina de teren. Transalpina e mai usor accesibil, iar Transfagarasanul ar trebui sa se deschida in curand.

Toate povestile le puteti vedea aici. Redescoperă România este un proiect Petrom, impreuna de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul National al Taranului Roman.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Redescopera Romania 2011, o campanie pe gustul meu Redescopera Romania este una dintre cele mai misto campanii pe...
  2. Merg in Redescopera Romania 3 Dupa cum bine ati observat, a aparut frumos in dreapta...
  3. Ziua 0 din Redescopera Romania Ziua 0 s-a cam terminat, dat fiind faptul ca e...
  4. Redescopera Romania ziua 5 A cincea zi din Redescopera Romania a inceput cu parasirea...
  5. A treia zi din Redescopera Romania A treia zi din Redescopera Romania a inceput dimineata pe...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.