Centura de siguranta

Posted by andrei On September - 2 - 2008

Facand abstractie de poza funny, vreau sa va atrag atentia asupra importanta purtarii unei centuri de siguranta si in special de necesitatea atentiei in trafic. Am mai vorbit si eu despre asta, iar azi am vazut un articol a lui piticu despre asta. Mi se pare un lucru foarte important, lucru pe care si eu il neglijez de multe ori.

Este foarte important sa porti centura de siguranta, atat ca sofer cat si ca si pasager, chiar si cei de pe bancheta din spate. Daca ar fi sa fim sinceri cu noi insine, ar trebui sa recunoastem ca nu dam atentie purtarii centurii.

Cel mai grav este ca de foarte foarte multe ori noi ca soferi nu cerem purtarea centurii de pasagerii din spate, sau in postura de pasager nu vedem importanta purtarii centurii. Zilele astea chiar ma gandeam serios la asta si m-am decis sa pun centura si sa cer sa-si puna centura daca merg cu masina. Nu e vorba ca soferul nu stie conduce, dar in ultimul timp prea multi mor din greseala. Intra altcineva in tine si ai sarit prin geam fiindca nu ai centura.

Stiu, stiu uneori cei care nu poarta centura scapa tocmai fiindca nu au purtat, dar aceste cazuri sunt exceptii, centurile de siguranta au un scop. Sunt curios cati s-au mai gandit la asta pana acum, oricum sper sa aiba efect.

Related posts:

  1. BMW asigura siguranta maxima BMW asigura siguranta maxima clientilor importanti. Dupa cum bine...
  2. Ford Flex ia 5 stele la testele de siguranta Ford a investit foarte mult in ceea ce priveste...
  3. Grăsimea ucide(la volan) Grăsimea ucide, cel puţin atunci când conduci. În America...
  4. Pune-ti centura… Finlandezii ne invata sa ne punem centurile. Cred ca...
  5. Toyota a creat airbag-ul central Cei de la Toyota sunt cunoscuţi pentru dotările foarte...

Leave a Reply