Asa vad eu campania de refinantare BCR

Posted by andrei On June - 27 - 2011

imprumut auto 193x133 Asa vad eu campania de refinantare BCRSpre rusinea mea si cu scuzele de rigoare, trebuie sa marturisesc ca nu am apucat sa scriu pana acum despre campania initiata de Blogal Initiative, Revista Biz si BCR. Oricat de faina o fi ea, a venit intr-un moment in care jonglam ultimele examene, plecarea in Redescopera Romania si o perioada petrecuta in Cluj. Oricum, e bun si un articol mai intarziat nu? Sa continue buzz-ul initial, zic.

Trebuie sa stiti ceva de la bun inceput, eu nu am credite (am 23 ani), nu am datorii, am incercat mereu sa ma feresc de datorii, nu-mi place ideea de a datora cuiva bani, dar ma gandesc ca vine o perioada in viata cand nu ai incotro. Nu sunt mare fan al bancilor, no offense BCR. Uneori insa, viata te duce in punctul in care trebuie sa-ti faci un credit, casa, masina etc. Cum viata nu e mereu corecta, ea te mai duce in punctul in care nu mai poti plati lunar aceasi suma de bani, iar aici intervine zic eu partea cu refinantarea.

Asta inseamna ca trebuie sa-ti modifici rata lunara, sa extinzi perioada creditului, sa aduni toate creditele intr-un credit mare etc. Nu stiu celelalte banci ce oferte au pentru refinantare, dar eu cum sunt obsedat sa gasesc cele mai bune oferte, am zis ca ar trebui sa stiti ca la BCR aveti “bonusurile” urmatoare:

-       costuri de transfer zero (taxe notariale suportate de banca)

-       comision analiza zero

-       asigurarea imobilului gratuit, in functie de tipul creditului

-    posibilitatea de a mandata banca sa efectueze o serie de operatiuni de preluare a creditului de la banca finantatoare in numele clientului: acord de grevare cu alte sarcini

Daca va bate gandul sa va faceti un credit auto (ca doar e un blog auto), va rog nu va intindenti mai mult decat va ajunge plapuma. Nu bagati multi bani in masini scumpe, nu de alta, dar nu se merita, pe cand terminati voi ratele, masina va avea 50-60% din valoarea initiala. Aici e mai cu smecherie treaba, ca pentru a va lua o masina SH, va trebui sa luati un credit personal, ceea ce nu-i chiar asa de rau, dar oricum trebuie sa fiti foarte atenti in ce masina va bagati banii. Aici ma refer la marca, model, culoare, motorizare etc.

Blogal Initative doreste ca prin aceasta campanie sa atraga cat mai multi bloggeri care nu au avut sansa sa faca din blogul lor ceva profi, un lucru cu care sa faca bani si sa intre in lumea buna a blogging-ului profesionist. In aceasta campanie sunt implicati si cei de la Revista Biz (partener oficial), care din cate am vazut s-au implicat tot mai mult in ultima vreme in online.

Ca sa ai o sansa la unul din cele trei premii, trebuie sa scrii la contact at blogalinitiative.ro si sa ceri mai multe informatii. Campania se afla pe ultima suta de metri, mai exact in ultima saptamana. Campania se va incheia pe data de 4 iulie, iar premiile nu sunt de ici de colo:

-  Premiul 1: 1500 de euro
-  Premiul 2: 2 iPad de 16 G
-  Premiul 3: 8 telefoane destepte HTC

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Personalitatea maşinilor, cum să alegi o maşină Fiecare maşină are propria personalitate. De obicei această personalitate rezultă...
  2. Care e rostul? Numerele de înmatriculare personalizate au o importanţă relativă nu-i aşa?...
  3. Cum e Alfa Romeo? E complicat în ziua de azi să cumperi o maşină...
  4. Mitul masinii vechi Masina veche este cea urata de Guvern, dar doar atunci...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.