Personalitatea maşinilor, cum să alegi o maşină

Posted by andrei On May - 26 - 2009

subaru Personalitatea maşinilor, cum să alegi o maşinăFiecare maşină are propria personalitate. De obicei această personalitate rezultă din personalitatea posesorului.

Unde vreau eu să ajung de fapt cu toate lucrurile acestea este că înainte de cumpăra o maşină second hand, trebuie să o examinezi foarte atent. Săptămânile trecute eram undeva prin zona Salonta cu un prieten. Acolo am întâlnit un om cam supărat că cică ar fi dat cam mulţi bani pe un Vento din ’94.

Lăsând la o parte faptul că într-adevăr tipul a dat cam mulţi bani pe maşina aia, am observat un lucru. Oamenii nu sunt atenţi la ce cumpără. M-am uitat 1 minut la maşină şi am ştiut să-i zic că fostul posesor al maşinii era un pasionat, cu siguranţă că era tânăr şi că a avut multă grijă de maşină.

Normal că am fost întrebat că de zic asta. am început eu: vopseaua e negru metalizat, are jante de aluminiu, a dat jos emblema de Vw de pe portbagaj, geamuri fumurii, semnalizările au fost înegrite, tapiţeria fără rupturi, pedalele în stare bună, pielea de la schimbător intactă, scaunul şoferului nu era uzat.

Răspunsul său: “bune observaţii”. Adică stai puţin, tu cumperi o maşină nu eşti atent ce cumperi? Un sfat util analizaţi maşina pe care doriţi s-o accesaţi. Uitaţi-vă dacă sunt diferenţe de nuanţe. Verificaţi portbagajul şi compartimentul motor dacă au aceleaşi linii. Dacă e puţin şifonată înseamnă că a fost lovită destul de puternic.

Popularity: 7% [?]

Related posts:

  1. Care e rostul? Numerele de înmatriculare personalizate au o importanţă relativă nu-i aşa?...
  2. Cum e Alfa Romeo? E complicat în ziua de azi să cumperi o maşină...

One Response to “Personalitatea maşinilor, cum să alegi o maşină”

  1. krossfire says:

    Nuuu….Subaru e sfant, l-au mutilat !

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.