Bridgestone face spume

Bridgstone face spume de nervi. Cunoscutul producator de pneuri este deranjat de dorinta echipelor de Formula 1 de a pastra incalzitoarele de pneuri.

Discutatul subiect de a retrage dreptul de a folosi incalzitoare de pneuri a facut valva la FIA si la Bridgestone. FIA doreste retragerea acestui drept, dar echipele protesteaza deoarece spune ca diferenta este enorma in a conduce cu pneurile calde sau cu ele reci. Cei de la Bridgestone se opun spunand ca pneurile produse de ei sunt conform specificatiilor si ca au aderenta si consistenta optima, ele fiind bune pentru curse nefiind nevoie de incalzitoare.

Echipe doresc amanarea acestei retrageri de incalzitoare astfel iscandu-se un scandal intre Bridgestone si echipe, FIA fiind prinsa la mijloc. DIrectorul de la Bridgestone pe departamentul de motorsport Hirohide Hamashima a spus ca echipele nu sunt preocupate de de siguranta ci doresc sa aiba un avantaj fata de concurenta, acesta fiind adevartul motiv de a folosi respectivele incalzitoare.

Bridgestone a dezvoltat un nou tip de pneuri in care se foloseste un compozit nou. Al treilea test cu noile pneuri va avea loc la Barcelona, scopul fiind acela de a imbunatati calitatea pneurilor.

Leave a Reply

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website