Mazda RX-8 primeste garantie mare

Maza RX-8 primeste garantie mare si este vorba de motorul cu piston rotativ Wenkel, a carei garantii a fost prelungita la 100.000 de kilometri.

Motorul in sine este un motor semi-fiabil, am prezentat ideea de RX-8 intr-un post anterior in care Jeremy Clarkson scoate untul dintr-un RX-8. Motorul este semi-fiabil deoarece acest tip de motor cu piston rotativ este un motor foarte sensibil si foarte sofisticat. Soferii sunt destul de multumiti, dar apar probleme ocazionale, probleme precum: sa nu porneasca tot timpul iarna, sa sara cate un capac de la motor.

Datorita acestor mici probleme ceide la Mazda au decis sa prelungeasca garantia la motor pentru masinile 2004-2204 la 100.000 de km sau 8 ani. Se pare ca cei de la Mazda vor inapoia banii cheltuiti pe reparatiile la motor pana in cei 100.0000 de km.

Nu e de mirare ca oamenii nu sar sa cumpere masina, dar scoate o performanta rar intalnita in industria auto, o putere enorma dintr-un motor minuscul. In sfarsit un producator auto isi ia slujba in serios si vrea binele clinetului, trebuie sa vina japonezii sa ne invete meserie.

Pentru mai multe poye cu frumosul Mazda RX-8 click aici

Leave a Reply