Oradea va fi şi ea pe drumul cel bun

Posted by andrei On May - 26 - 2008

În primul rând vreau să spun că este vorba de întâlnirea de ieri a blogerilor orădeni cu domnul Ilie Bolojan (candidează pt primăria Oradea). Am zis să nu tot pun ca şi ceilalţi poză cu el, aşa că am pus poză cu mine de la întâlnire. ( ms pt poze Oradeanule).

S-au vorbit multe la întâlnire, dar eu vreau să spun ceea ce mă pasionează pe mine şi anume tot ce are legatură cu maşinile, despre ce s-a mai vorbit puteţi afla pe blog la Oradeanul, Alex Seres şi Ilie Bolojan.

După cum spuneam am discutat şi despre lucruri cu privire la maşini: drumuri, rable care ocupă locuri de parcare, locuri de parcare şa. Despre drumuri am înţeles că se vrea îmbunătăţirea lor prin contractarea unor firme serioase şi că nu se vor accepta firme care nu vor oferi minim 5 ani garanţie pentru asfalt. S-a vorbit şi despre faptul că se vrea o centură cu 4 benzi pirn zona Ştefan cel mai mare, pentru a a avea un flux mai bun al traficului, iar în zona unde acum s-au pus borduri va fi de fapt un singur sens.

Se pare că este în plan şi construirea unor parcări subetarane în zona Onisifor Ghibu dacă nu mă înşel, dar şi în mai multe zone din oraş. De asemenea se va lua fiecare cartier pe rând şi se vor aranja parcările, se vor lua rablele şi se va face ordine pentru optimizarea spaţiilor de parcare. Se pare că le-am luat-o înainte prin proiectul meu. De asemnea se vrea şi să se rezolve problema cu drumurile murdare.

S-au vorbit multe şi despre şoferi şi drumuri, ce se va face vom vedea dacă va fi ales, până una alta eu Andrei pot spune că va avea votul meu, ştiam eu că a fost bun prefect bun, dar pare a fi şi un primar bun. Ne vedem la algeri.

[Disclaimer] Acesta nu este un articol plătit (aş vrea eu să fie), e opinia mea personală pe care am dobândit-o pe parcursul timpului şi am prezentat-o aici, din partea mea votaţi cu cine doriţi, eu ştiu cu cine votez.

Related posts:

 1. Parcând în Oradea Am furat legal poza de la Oradeanul , şi...
 2. Oradea sub zăpadă Oradea e sub zăpadă, din nou. Cum să nu...
 3. Bine, dar totuşi eu ce maşină să cumpăr? E un lucru greu să decizi ce maşină să...
 4. Parcari in Oradea Poza a fost facuta de Oradeanul mai demult. El...
 5. De ce iubesc eu Oradea… De ce iubesc eu Oradea? Fiecare oras are farmecul...

7 Responses to “Oradea va fi şi ea pe drumul cel bun”

 1. crina says:

  ai pus poza cu tine in plan secund in prim plan ceva reclama zic eu :P

 2. andrei says:

  pai nu vroiam sa ies prea tare in evidenta asa ca noah, eu is mai blurry :P

 3. krossfire says:

  Ma mira activitatea comunitatilor locale de bloggeri. Keep up the good work.

 4. andrei says:

  @krossfire, nu ar trebui doar sa fie doar locala, daca ne-am organia putin, ar fi fain sa fie chiar nationala, doar blogerii sunt dintre cei mai uniti oameni nu?

 5. adela says:

  ma tot intreb a cui e paharul?

 6. andrei says:

  paharul e a lui Laurentiu aka Oradeanul :), daca era al meu era langa mine nu vis a vis de mine :D

 7. Roby says:

  scoate-te scoate-te:))

Leave a Reply