Brilliance, o chinezărie

Posted by andrei On May - 9 - 2008

photo11.JPG

Brilliance, o chinezărie…Brilliance este o marcă de maşină tipic chinezească, spune multe dar face puţine, arată ca o maşină, unele modele chiar arată ca şi o maşină frumoasă, un prieten spunea că are interior de Lexus:

6443624-gl6r_4-embed.jpg

O maşină aparent normală, una chiar foarte frumoasă ar putea spune unii, dar are o mică hibă, e chinezească. Ştiu că multe lucruri sunt chinezeşti, dar nici chiar aşa. Ei au şi varinate 4 wd, dar după ce am văzut testul de crash test Euro Ncap am ajuns la o concluzie foarte relevantă: cei de la Brilliance cumpără tabla de la acelaşi furnizor de unde cumpără şi ţiganii pentru jgheaburi. Uită-te la video şi-ţi vei da seama de ce spun aceste lucruri. M-am uitat de multe ori la el şi am descoperit de ce se deschide uşa la accident, se deschide pentru ca cei de la descarcerări să nu se streseze.

Related posts:

  1. Video: cea mai proastă maşină din lume Brilliance BS 4 este cea mai proastă maşină din lume....
  2. Cum se parchează un Hyunday… Cu toţii sau mă rog puţini ştiu, dar Hyunday...
  3. Supermasini uitate Nu inteleg oamenii care isi cumpara masini, sau mai...
  4. Săptămâna Top Gear ziua 7 Este un film foarte util dacă vrei să ştii cum...
  5. Chinezii fac legea Chinezii fac legea, sau bine mai zis o încalcă....

One Response to “Brilliance, o chinezărie”

  1. [...] BS 4 este cea mai proastă maşină din lume. Anul trecut prin luna mai prezentam aici un model mai vechi. Acum chinezii de la Brilliance au făcut un nou model numit Brilliance BS 4. [...]

Leave a Reply