Opel Astra Vs Opel Astra

Posted by andrei On April - 22 - 2008

versuslogo Opel Astra Vs Opel Astra

De obicei îmi place să compar maşini diferite, dar acuma aş vrea să mă axez pe acelaşi model, dar din ani diferiţi. EU m-am gândit serios la Opel Astra Clasic şi Opel Astra modelul mai recent.

E clar că motoarele sunt diferite, cel mai nou la aceaşi capacitate are are cu 5-10 cp mai mulţi. La motoarele noi sunt şanse mai mari să fie euro 4 decât la vechea generaţie de motoare. Designul interior şi exterior al noului model este net superior vechiului model. Noul model este mai ergonomic şi mai dinamic, dar parcă strigă în gura mare: “Plastic, mult mult plastic”.

Ce-mi place la Opel Astra Clasic este faptul că deşi nu mai este la modă, încă rămâne o maşină atractivă şi foarte cumpărată. Designul este unul frumuşel, motoarele pe benzină Twinport sunt nişte sugative, iar cele diesel nu trag tocmai cum ai dori să tragă. Interiorul pare mai normal, nu are plastic lucios, are un fel de plastic şifonat.

Totul se rezumă la ce maşină cumperi când cumperi, Opel Astra Clasic second hand găseşti până în 8000 de euro şi este o maşină în stare bună şi cu dotări. Un Opel Astra găseşti în stare k după 8500 de euro. Întrebarea mea este următoarea, este Opel Astra cu mult peste Opel Astra Clasic din punct de vedere tehnologic?

Popularity: 2% [?]

Related posts:

 1. Opel Insignia în toată splendoarea ei Opel Insignia…e clar că este mult mai frumoasă decât Opel...
 2. Opel Insignia Cei de la Opel doresc să trezească un apetit cât...
 3. Opel Insignia camuflată Maşina misterioasă a celor de la Opel a fost văzută...
 4. Ce maşină pot cumpăra cu 7000 de euro În ziua de azi e destul de greu să cumperi...
 5. Conceptul Opel Meriva GM va prezenta în martie la la Geneva conceptul lor...

4 Responses to “Opel Astra Vs Opel Astra”

 1. f mare diferenta… opelu astra nou isi face caroseria unde isi face si bmw… si bugati daca nu ma incsel. De design nici nu mai vorbim…. arata f bine noul astra, ii ok si astra clasic… daca lucrezi la rds :) ))))

 2. andrei says:

  ce rau ai fost :) , asa urat sa fie Opel Astra clasic? eu chiar ma gandeam sa-mi iau unu varianta hatchback

 3. mihai savu says:

  Opel astra nou! Cel clasic e cam demodat, cam des intalnit si mult mai putin estetic decat modelul nou. Tehnologic nu stiu, dar vizual arata mult mai bine modelul nou, agresiv, are un aer felin.

 4. andrei says:

  @Mihai sunt de acord cu tine, dar cum ramane cu diferenta de pret, crezi ca este justificata?;)

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.