Renault Koleos lansat in Romania

Renault a lansat in Romania in acest weekend primul SUV de la Renault. Masina este una simpatica, dar parca nu aduce nimic nou in clasa SUV-urilor. E o masina care nu te face sa intorci capul dupa ea, o masina normala. O fi normala, dar cred ca succesul masinii il va aduce pretul care incepe de la 21.000 de euro TVA inclus. Cel mai scump model fiind in jurul sumei de 33.000 de euro.

Masina are 5 stele la testele Euro NCAP si pare un SUV pe placul romanilor, adica daca au prin la romani masini precum Symbol, asta de ce nu ar prinde? Motorizarile sunt urmatoarele: diesel 2.0 dCi de 150 si 175 si cel pe benzina de 2.5 litri de 150 cp.

Masina a imprumutat sistemul de tractiune de pe modelul Nissan X-Trail, putandu-se opta pentru activarea tractiunii integrale sau doar cea fata. Un alt lucru practic este haionul care se poate deschide integral sau doar luneta.

Renault Koleos va avea totusi concurenta pe la noi: Opel Antara/Chevrolet Captiva (aproape identice) si Volskwagen Tiguan si Hyunday Tucson care o duc bine la capitolul vanzari.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093