Poze salonul auto de la Paris: Lamborghini Estoque

Posted by andrei On October - 2 - 2008

Salonul auto de la Paris a inceput si dupa cum am promis, am gasit poze cu noua bestie de la Lamborghini, noul Lamborghini Estoque. Masina arata fioros si parca trage putin spre designul Mercedes-ului SLR, nu stiu de ce am impresia aceasta. Frumusetea masinii consta in faptul ca din fata si din lateral pare o masina sport, iar din spate pare un sedan reusit.

Estoque este numele sabiei folosite de matador pentru a lupta cu taurul in timpul coridelor. Masina intra in categorii masinilor cu motorul amplasat central, datorita faptului ca motorul este plasat in spatele axului central. Masina este una foarte spatioasa pentru 4 persoane, datorita faptului ca are un ampatament de 3 m.

Cei de la Lamborghini nu au oferit inca informatii daca masina va intra sau nu in productie, dar au spus ca s-ar putea sa se foloseasca de design pentru a face o noua generatie de masini care vor folosi motorul V10 de pe LP 560-4, sau motoare hibride si TDI foarte puternice.

Salonul auto de la Paris a inceput, asa ca este timpul sa mai prezint si alte descoperiri. Deocamdata putem sa ne uitam la pozele si video-ul cu noul Estoque.

Leave a Reply