Noul Volkswagen Lupo va fi lansat in august

Posted by andrei On June - 29 - 2011

noul lupo 193x133 Noul Volkswagen Lupo va fi lansat in augustVolkswagen planuieste sa lanseze in 22 august noul Lupo, model realizat pe baza conceptului UP! Noul Lupo va fi cel mai mic model din gama Volkswagen si va da nastere si la fratiori Seat si Skoda. Modelul Lupo a fost in productie intre 1998-2005, fiind inlocuit in 2005 de modelul Fox.

Germanii planuiesc sa reintroduca micutul Lupo, care ar putea purta numele de UP! la fel ca si conceptul pe care se bazeaza. Acesta va fi disponibil in timp si cu o motorizare electrica. Pentru inceput Volkswagen va dota noul Lupo cu doua motoare cu trei cilindri, un diesel de 1.2 litri si 75 CP si un benzinar de 1.0 litri si 60 CP.

Noul Volkswagen Lupo va fi produs la fabrica Bratislava, Slovacia, la aceasi fabrica fiind produse si derivatele Seat si Skoda. O sursa bine informata din cadrul companiei mi-a spus ca noul model va avea un pret de productie ( productia in sine, platirea portarului de la fabrica si livrarea la dealeri) de aproximativ 4200-4800 de euro, in functie de tara.

Volkswagen deja isi freaca mainile de bucurie fiindca au reinventat retata modelului Beetle, ieftin de produs si atractiv. Cel care mi-a spus lucrul asta a completat spunand ca pretul de vanzare va fi undeva in jur de 8.000 de euro, sub pretul noului Polo, ceea ce inseamna un profit neasteptat chiar si pentru Volkswagen.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Doua despre Volkswagen 1. Volkswagen doreste sa devina cel mai mare producator auto...
  2. Să fie Up! sau Lupo? Americani iau vorbit mult despre asta, şi nu doar ei...
  3. Volkswagen testeaza o strutocamila in Munchen Aceasta masina este o combinatie intre Volkswagen Golf si Skoda...
  4. Noul Volkswagen Beetle in carne si oase Volkswagen Beetle a fost masina poporului, un model dragut pentru...
  5. Lupo W12 A aparut si un Lupo W12. A fost candva un...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.