Doua despre Volkswagen

Posted by andrei On January - 18 - 2011

volkswagen 193x133 Doua despre Volkswagen1. Volkswagen doreste sa devina cel mai mare producator auto din lume pana in 2018. Grupul german detine pana acum: Lamborghini, Audi, Seat, Skoda, Porsche (actionar majoritar)…ideea este ca se extinde, iar sansele sa devina cel mai mare sunt pe cat se poate de plauzibile. Volkswagen a inceput sa produca din ce in ce mai multe modele care se canibalizeaza intre ele, iar asta se traduce prin scaderea vanzarilor unor modele mai scumpe in detrimentul unora mai ieftine, dar care practic sunt acelasi lucru (+mai multe masini vandute, iar in total ies cam tot acolo).

2. Germanii lucreaza la modelul Up!, un inlocuitor pentru vechiul si parerea mea, jalnicul Lupo. O sursa bine informata din cadrul companiei mi-a spus ca noul model va avea un pret de productie ( productia in sine, platirea portarului de la fabrica si livrarea la dealeri) de aproximativ 4200-4800 de euro, in functie de tara. Volkswagen deja isi freaca mainile de bucurie fiindca au reinventat retata modelului Beetle, ieftin de produs si atractiv.

Cel care mi-a spus lucrul asta a completat spunand ca pretul de vanzare va fi undeva peste 8000 de euro, sub pretul noului Polo, ceea ce inseamna un profit neasteptat chiar si pentru Volkswagen. Ce pot spune eu despre asta? Nu cumparati masina! Modelele compacte de la VW sunt aproape la fel de scumpe ca si cele putin mai mari, deci nu se merita spatiul mai mic pentru 1000-2000 de euro in plus, vezi Polo si Golf.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Două scurte despre Volkswagen şi Audi Lumea auto o duce rău de tot, doar chinezii au...
  2. Volkswagen trece la pickup-uri Ştiu, ştiu nu seamănă cu nimic de la Volkswagen, ci...
  3. Mai mult Porsche in Volkswagen Porsche detine deja o particica importanta din grupul Volkswagen. Porsche...
  4. Volkswagen pick-up Robust Volkswagen pick-up Robust, sau cel puţin aşa ar trebui să...
  5. Volkswagen cheamă Passat-urile acasă De mult timp nu am mai auzit de recall-uri, dar...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.