Noul Mercedes Benz E class

Posted by andrei On December - 10 - 2008

mercedes e class 2 300x163 Noul Mercedes Benz E class

Gata, asa va arata noul E class de la Mercedes. Sincer nu e mare scofala, fiindca am pe blog o gramada de poze spion cu masina, asa ca in mare stiam la ce sa ma astept. Totusi, nu am cum sa fiu indiferent la liniile acestei masini. E o arta sa vezi cum se ating si intrepatrund liniile si unghiurile. Lasand romanta la o parte, Mercedes a anulat prezentarea masinii la Detroit, masina fiind prezentata abia in martie la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Mercedes E class are la baza ConceptulFascination de la Salonul auto de la Paris. Se joaca dur anul viitor, fiecare producator auto incercand sa lanseze o masina cat mai futurista si mai agresiva. Modificarile noului model sunt extraordinar de placute ochiului. Pare oarecum robusta si necizelata, tinde mai mult spre BMW si masinile japoneze, cu siguranta ca se datoreaza target-ului nou: tinerii.

Masina are dotari precum: lampi de ceata LED, citirea semnelor de circulatie, vedere pe timp de noapte (chiar daca nu functioneaza farurile), monitorizarea a oboselii soferului etc. Motoarele disponibile vor fi cele de 4, 6 si 8 cilindri.

[wdgpo_plusone]

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Noul Mercedes E class Revista Autobild din Germania este o voce puternica in domeniul...
  2. Poze spion Mercedes Benz R class Mercedes Benz R class este printre putinele masini a caror...
  3. Mercedes Benz CLK 2009 Mercedes Benz CLK 2009 este maşina care face furori pe...
  4. Poze spion Mercedes E class modelul 2010 Rich Truesdell de la Automotive Traveller a reusit sa prinda...
  5. Mercedes-Benz S63 AMG modelul 2008 E cam greu sa faci dintr-un sedan mare o supermasina...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.