Noul Bmw seria 7 model 2009

Posted by andrei On March - 3 - 2008

bmw_logo.jpg

Noul seria 7 promite multe, va fi o maşină mai clasică spun cei de la Bmw, va fi puţin mai mică decât modelul anterior, dar va putea ţine piept modelului S de la Mercedes.

Topul de gamă de la Bmw a fost văzut ieri în Australia unde se pare că a participat la o sedinţă foto pentru o broşură. Noul Seria 7 a fost inspirat de Conceptul CS şi promite să fie ceva diferit faţă de ce erau obişnuiţi fanii Bmw. Maşina va fi prezentată anul acesta la show-ul auto de la Paris.

Pentru pozele spion click

Related posts:

 1. Poze spion: BMW seria 5 touring Pozele spion au un farmec aparte pentru un pasionat...
 2. Cel mai puternic BMW Seria 7:Seria 7 V12 Un BMW Seria 7 V12 nu ar trebui să...
 3. Noul Seria 5? Să fie acesta noul BMW Seria 5? Poza a...
 4. Poze spion noul BMW seria 6 BMW isi continua dorinta de a folosi un design...
 5. BMW seria 3 model 2012 Iata ca BMW surprinde din nou, altii nici nu...

3 Responses to “Noul Bmw seria 7 model 2009”

 1. florin says:

  Seria 7 a fost si este varful de gama la BMW, in trecut seria 7 a pastrat traditia luxului 100%, cu motoare foarte puternice, BMW a creat o masina de lux extraordinara care poate oricand sa se bata cu oricare constructor de automobile si sa demonstreze ca au o masina chiar mai buna decat alti costructori Ex: mercedes, audi, lexus si altii.. Noul seria 7 din pacate nu mai pastreaza aceleasi trasaturi, poate doar motorul, Partea din fata seamana cu un Maserati iar spatele este un Lexus ! Oare ce au gandit cei de la BMW ?! sa faca o combinatie intre Maserati si Lexus ? eu unu nu cred ca BMW ar putea sa copie ceva de la altii, dar nimic nu este imposibil .

 2. andrei says:

  @Florin, noul seria 7 se bazeaza pe modelele mai vechi, e mai retro, sincer mie mi se pare mai reusit decat masivul seria 7. Cred ca depinde gusturi, iar cat despre asemanarea cu Lexus si Maserati seamana dar nu se aduna. Dupa cum am spus design-ul se bazeaza pe modelele mai vechi de seria 7

Leave a Reply