Noul Beetle

Posted by andrei On September - 5 - 2008

noul beetle 300x200 Noul Beetle

Cam asa va arata noul Volkswagen Beetle in 2010, cel putin acesta este anul anuntat de germani pentru reaparitia masinii care a pornit un trend. Noul Beetle va fi mai masculin decat predecesorul sau, dar si mult mai sportiv. Motivul acestei decizii este faptul ca masina prezenta este mult prea feminina, iar VW vrea sa se adreseze si barbatilor.

Masina va concura cu Mini si Fiat 500, un grup restrans de masini clasice readuse la viata. Noul model de Beetle a luat in primire tehnologie folosita pe noul Golf si pe noul Audi TT. Un designer de la VW a declarat ca design-ul este foarte complicat de realizat, dar partea buna la Beetle este ca va putea fi deosebit de modelul prezent, pe cand la Mini schimbarile sunt minore de obicei.

Cred ca acesta este modalitatea celor de la VW de a arunca cu putin noroi in BMW, e k intre germani. Mai multe vom vedea doar cu timpul.

beetle 2 300x200 Noul Beetle

Popularity: 3% [?]

Related posts:

  1. Noul Volkswagen Beetle Speedster Fanele de Volkswagen Beetle pot sa topaie fericite, masina retro...
  2. Mini Crossman (2011) Când a apărut Clubman, obsedaţii de Mini au făcut mare...
  3. Mini Clubman 2008 Noul Clubman este tot ceea ce dore;ti de la un...
  4. Mini Crossman SUV va apărea la Paris Mini Crossman SUV va apărea la show-ul auto de la...
  5. Ricsa Mini Clubman Chinezii au fost mereu foarte tari la gadget-uri, la electronice...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.