Noul Volkswagen Beetle Speedster

Posted by andrei On June - 23 - 2008

vw beetle 300x199 Noul Volkswagen Beetle Speedster

Fanele de Volkswagen Beetle pot sa topaie fericite, masina retro revine in forta cu noi modele. Toata lumea face tam-tam pentru noul Fiat 500 retro, dar toti au uitat masina care a inceputu totul, Beetle-ul lui Hitler care a fost redesenat in 1998, devenind ceea ce noi numim acum Beetle. Din 1998 pana in 2008 puteai achizitiona un Beetle cabrio sau coupe, dar acest lucru se va schimba.

Volkswagen doreste sa calce pe urmele celor de la Mini si sa modifice Beetle-ul pentru a se integra in mai multe clase. Se doreste crearea unui model Speedster bazat pe conceptul Ragster, dar si o varianta SUV bazata pe conceptul Beetle Dune.

Noul model de Beetle se va baza pe platforma de la actualul Golf 5, nu inteleg de ce nu pe noul Golf 6, dar sunt sigur ca au germanii o scuza. Nu sunt un fan Beetler, dar cunosc o fana, nu-i asa Paula?

Popularity: 4% [?]

Related posts:

 1. Noul Volkswagen Golf 6, poze şi detalii Nu am vrut, dar am dat peste el şi am...
 2. Poze si informatii noul Volkswagen Polo Au aparut poze noi si de asemenea si informatii noi...
 3. Volkswagen trece la pickup-uri Ştiu, ştiu nu seamănă cu nimic de la Volkswagen, ci...
 4. Recall Volkswagen Cei de la Volkswagen au facut un recall ( adus...
 5. Volkswagen pick-up Robust Volkswagen pick-up Robust, sau cel puţin aşa ar trebui să...

2 Responses to “Noul Volkswagen Beetle Speedster”

 1. paula says:

  deci..nu ma pot abtine…tre sa fug la bac..da..tot nu pot sa rezist tentatiei…ispita asta…in sf…ai postta si tu ceva calumea..acuma pot sa zic ca blogul tau isi merita toata atentia mea:P…superba masina!!!…da,..daca nu e mov…tot nu m-ai fermecat:P…mai ai o sansa..:p..posteaza o masina mov..bettle..cabrio..si…is gata:P..oricum..stiu ca la mine te-ai gandit cand l-ai scris..:))

 2. andrei says:

  succes la BAC, normal ca la tine, nu mai este altcineva care sa ma streseze legat de Beetle :)

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.