Fiat Fiorino Qubo…pentru tineretea din tine

Posted by andrei On September - 15 - 2008

fiat qubo principala 300x200 Fiat Fiorino Qubo...pentru tineretea din tine

Dupa cum bine stiti, show-ul auto de la Paris se apropie cu pasi mari. Mai sunt cateva saptamani pana la show, asa ca dupa cum am prevazut, incep sa apara “scapari” cu masinile care vor urma sa fie prezentate. Una dintre aceste masini este noul Fiat Fiorino Qubo, o masina care are ca si target principal tinerii. Noul Fiorino este un MPV (multi purpose vehicle), care poate fi practic atat familiilor, dar si tinerilor care doresc sa aiba tot felul de activitati in natura.

Fiat Fiorino Qubo are ambele usi din spate glisante, lucru foarte practic. Interiorul este unul aerisit si spatios, de obicei tinerii au nevoie de loc in masina (daca ati prins ideea). Motorizarile nu sunt cine stie ce, dar se pare ca italienii s-au gandit ca un motor de 1.4 litri pe benzina de 75 de cp si unul diesel de 1.3 care ptoduce tot 75 cp ajung.

Cutiile de viteza disponibile: una manuala in 5 trepte si una automata in 6 trepte. Pretul de inceput al masinii este de 13.000 de euro. Mai jos sunt poze cu noul Fiat Fiorino Qubo, atat exteriorul cat si interiorul masinii.

[wdgpo_plusone]

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Conceptul Fiat Portofino Numele masinii vine de la un oras italian amplasat langa...
  2. Fiat 500 Abarth Nu ştiu câţi îşi amintesc de modelul vechi de Fiat...
  3. Fiat 500 cabrio există Fiat 500 cabrio există, cel puţin asta spune Roberto Giolito...
  4. Ce masina sa cumpar de 8000 de euro? Fiat Grande Punto Nu inteleg cum reusesc cei de la Fiat sa-si vanda...
  5. Bmw=Fiat=GM? Cei de la Financial Times Deutschland spun şi sunt foarte...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.