Anvelopele de iarna obligatorii din noiembrie

Posted by andrei On June - 29 - 2011

anvelope de iarna 193x133 Anvelopele de iarna obligatorii din noiembrieLegea care introduce obligativitatea anvelopelor de iarna, in perioada 1 noiembrie-1 martie, a fost votata ieri de catre Camera Deputatilor. Este oficial, daca nu ai anvelope de iarna in aceasta perioada risti sa ti se ridice talonul si o amenda de pana la 4.000 lei.  Masinile cu mai mult de 9 locuri si cele cu o greutate mai mare de 3.5 tone, vor trebui sa aiba si lanturi la indemana.

Spre bucuria multora, anvelopele all season sunt considerate anvelope de iarna, deci nu veti fi amendati. A mai aparut o chestie noua, daca faci accident si nu ai anvelope de iarna, vei plati si o taxa pentru repararea carosabilului, ca sa fie ghinionul dublu.

Legea in sine mi se pare foarte buna, chiar trebuia o lege care sa-i oblige pe soferii tampiti ca nu-i de jucat cu viata ta, dar mai ales cu a altora. Sfatul meu entru cititori este sa va cumparati acuma vara anvelopele de iarna. Pe langa faptul ca sunt mai ieftine, tara noastra este cunoscuta pentru faptul ca va creste pretul fix cand ai mai mare nevoie de ceva, ca asa-i in tenis.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Anvelopele de iarna vor fi obligatorii intre 1 noiembrie si 1 martie Legea privind obligativitatea anvelopelor de iarna pentru perioada 1 noiembrie...
  2. Anvelopele de iarna A venit timpul sa trecem la anvelopele de iarna. De...
  3. Importanta anvelopelor de iarna Importanta anvelopelor de iarna este de cele mai multe ori...
  4. Iarna nu-i ca vara reloaded A venit din nou iarna, a doua oară sezonul acesta...
  5. Aerul conditionat şi iarna E interesant titlul nu? Era să uit despre el, noroc...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.