Japonezii ne demonstreaza ca se poate

Posted by andrei On March - 24 - 2011

Acum cateva zile circulau ceva poze pe net care aratau cat de repede se misca japonezii. Pozele respective au fost criticate de unii, acestia spunand ca sunt false, altii le-au laudat spunand ca avem ce invata de la japonezi.

Azi au aparut poze oficiale clare cu bucata respectiva de drum. Se pare ca de fapt lucrarile pentru drumul acela au inceput pe data de 17 martie 2011 si s-au incheiat pe 23 martie, ieri seara reluandu-se traficul in acea zona.

Nu vreau sa ma leg prea mult de faptul ca se poate, stiu ca se poate doar imediat termin o facultate de constructii. Ideea e ca pentru a face astfel de lucrari trebuie determinare, iar la noi in tara nu este, atata timp cat omul nu trage pentru viata sa si are unde se duce acasa sa doarma si are ceva de mancare, nu se va stresa prea mare. Spunea ceva despre modul in care se lucreaza la noi si Sebi.

Trebuie sa ne plecam inaintea japonezilor si autoritailor japoneze si sa ne rugam sa nu aiba loc asa ceva in Romania, altfel vom merge din nou in Evul Mediu, nu ca drumurile nu ar fi tare departe de asta.

via

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Frâna poate fi şi ea inteligentă Cum stăm la capitolul frână? Nu e aşa că enervant...
 2. Toaleta poate produce moartea Un nene din Christchurch, Noua Zeelandă se bucura şi el...
 3. Nici Toyota Hilux nu poate face asta Până acuma e destul de logic că Toyota Hilux este...
 4. Asta se poate numi groapă Gropile sunt inamicul public numărul 1 în România. Românii sunt...
 5. Massa si Raikkonen la Ferrari in 2009 Seful de la Ferrari, Luca di Montezemol, a fost prezent...

2 Responses to “Japonezii ne demonstreaza ca se poate”

 1. Doru says:

  Eh, dacă facea Dacia o maşină joasă, joasă poate se faceau şi la noi drumuri bune sau măcar sa avem mai multe Ferrariuri pe la sate. :D Să dam bani ţăranilor să îşi poată lua Ferrari şi apoi să îi scoatem în strada şi pe ei la proteste. Că iei nu ies acuma că toţi se plimbă cu tractoare.

  • andrei says:

   lasa treaba cu taranii, mie mi se pare ca astia plini de bani nu fac presiuni sa se faca drumuri bune sa poata merge cum trebuie prin tara asta plina de noroi

Leave a Reply