Hamilton sustinut de McLaren

Cei de la McLaren il sustin pe Hamilton in cursa care va avea loc la Grand Prix-ul englez. McLaren l-au sfatuit pe Hamilton sa se lupte din rasputeri pentru a dovedi ca nu clacheaza sub presiune asa cum crede toata lumea.

E clar ca Hamilton este putin afectat de accidentul de la Grand Prix-ul din Montreal si de descalificarea de la cel din Franta, dar sunt sigur ca tineretea  si incapatanarea isi vor spune cuvantul.

Cu toate ca cei de la McLaren au fost putin dezamagiti de ispravile lui Hamilton din ultimul timp, CEO-ul echipei, Martin Whitmarsh, a declarat ca nu este nimic gresit in modul in care a condus Hamilton. Martin este sigur ca Hamilton isi va reveni si-si va demonstra valoarea la Grand Prix-ul de la Silverstone de peste 2 saptamani.

Este clar ca McLaren isi sustine pilotul vedeta, de data asta pot spune ca il sustin si eu, nu de alta dar este foarte tanar si si-a dovedit valoarea, inafara faptului ca a cauzat accidentul de la Montreal nu-i pot reprosa nimic. Este greu sa fii “the underdog” asa a fost mereu,  acum este mai accentuata situatia sa, sper sa faca o figura frumoasa la Silverstone, poate reusesc sa merg sa-l vad.

Related posts:

  1. McLaren si Hamilton dati afara Lewis Hamilton are doar ghinion cand vine vorba de...
  2. Hamilton nu se da batut Nu a trecut mult de la accidentul stupid din...
  3. Lewis Hamilton campion Dupa cum bine stiti in acest weekend a avut...
  4. Kimi Raikkonen suparat pe Hamilton Kimi Raikkonen a declarat ca nu este multumit si...
  5. Hamilton primul la testele din Germania Primele teste de la Hockenheim au fost cam umede,...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

  1. Ionut says:

    Taare curios sunt cum se va descurca la Silverstone, dupa problemele de setup avute anul trecut.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093